Udana i majka dvoje djece: Objavljen snimak seksa učiteljice i učenika

Samantha Ciotta (32), učiteljica u srednjoj školi u Beaumontu američkoj saveznoj državi Kalifornija uhapšena je još u septembru zbog spolnog odnosa s 14-godišnjim učenikom, a sada je otkriveno još šokantnih detalja njezinog odnosa prema maloljetniku.

Udana majka dvoje djece uhapšena je nakon što je u javnost procurio video na kojem se 14-godišnjak nalazi samo u gaćicama i majici, a u pozadini je i njegova učiteljica.

Na videu maloljetnik govori kako spava s njom (učiteljicom) mjesecima, ali da su imali i seks u troje.

Nakon što je hapšenja, policija je pretražila i njezin dom u kojem je pronašla poruku koju je 32-godišnjakinja napisala svome suprugu, a u kojoj mu objašnjava svoju vezu s maloljetnikom.

Dječak s kojim je imala seksualne odnose nema roditelje, a živi s rođacima. Oni su policiji kazali kako je učiteljica dolazila u njihovu kuću i predstavljala se kao 14-godišnjakova advokatica te mu je kupovala skupocjenu odjeću i obuću.

Nakon što se video dječaka i učiteljice počeo širiti među učenicima, jedan od njih prijavio je sve Službi za zaštitu djece.

Sumnja se kako pohotnoj učiteljici ovo nije prva veza s učenikom te da ih je imala još u prošlosti, no to se treba dokazati na suđenju koje će se uskoro održati.