Subota, 20 srpnja, 2024

Zbog janjetine, kuća za odmor i bazena, na Facebooku ‘zaratili’ Fatmir Alispahić i Elvedin Pezić

Preporučeno

Obojica na svojim Facebook stranicama iznose optužbe jedan na drugog.

Već danima traju međusobna prepucanja na društvenim mrežama između urednika emisije Fatmira Alispahića i islamskog predavača Elvedina Pezića. Obojica na svojim Facebook stranicama iznose optužbe jedan na drugog.

Fatmir Alispahić već neko vrijeme analizira šta radi i čime se bavi Elvedin Pezić dok ovaj drugi svoje društvene mreže koristi samo za vjerske svrhe i promociju halal proizvoda. Tako je Pezić objavio i savjetovao svojim pratiocima gdje da idu na pečenje ali gdje da koriste kuću za odmor sa bazenom.

Upravo se čita:  Zanosno tijelo u kupaćem kostimu: Amra Džeko je podjelila fotografije sa odmora

“Pečenje u ovo restoranu košta kao i u drugim restoranima ako ne i jeftinije. Ovi koji kažu da je skupo neka otvore restoran i neka kod njih bude jeftinije i svi ćemo kod njih na pečenje”

“Halal turuzam/bazen sa garantiranom privatnošću Bio, vidi, koristio, prezadovoljan! Bazen na lokaciji između Bune i Počitelja. ” – napisao je Pezić na Facebook-u i promovisao kuću za iznajmljivanje.

Upravo se čita:  Selma Bajrami odmarala u španskoj Marbelji, plijenila zmijskim tijelom

Sporno u ovome vidi Fatmir Alispahić koji danima “proziva” Pezića zbog ovakvih promocija.

“Novi “biser” šejha Pezića, koji očito ne kopča da zadovoljstvo koje preporučuje mogu sebi priuštiti samo rijetki, koji imaju puno para – narod će uzdahnuti nad njegovim ručkom.” -izjavio je Fatmir Alispahić na Facebook-u i dodao:

“Nakon reklamiranja skupe janjetine za gladni narod, šejh-faraon krenuo da reklamira i iznajmljivanje kuće sa bazenom za siromašni narod. Našao je muuuudro objašnjenje zašto pečenje nije skupo, pa kaže: “U BiH tokom 2023. potrošeno 231 miliona maraka na alkohol! Nakon toga kažemo da je kilogram pečenja skup!”

Upravo se čita:  Gdje to ljetuje ministar Ramo Isak: Javnosti pokazao svoju suprugu i posvetio joj pjesmu

Pa, Bog ti pomogo, kakve veze ima taj alkohol sa narodom koji nema para da jede pečenje i da iznajmljuje kuće sa bazenom?!!”

Podsjećamo Elvedina Pezića na Facebooku prati 352.000 osoba dok emisiju Defter Hefte 42.000.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Profesor Vedran Zubić protiv rudarenja: Njemačka ima najveće zalihe litija, ali će ugovor potpisati sa Srbijom

Olaf Scholz, njemački kancelar, dolazi u Srbiju s namjerom da ugovori rudarenje litija, što je prije dvije godine na...

Još vijesti za vas