Utorak, 16 srpnja, 2024

40 žrtava lažne zubarke Snežane: Radila estetske i stomatološke zahvate po jeftinim cijenama, a sada je završila iza rešetaka

Preporučeno

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filerom koji je oglašavala za 8000 dinara.

Protiv Snežane Stević (48) koja je uhapšena zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu ljepote “BV Dental Estetic” podnijeta je krivična prijava zbog falsifikovanja diplome i bavljenja nadrilekarstvom, a prema saznanjima, imala je oko 40 oštećenih žrtava.

Kako Blic nezvanično saznaje, za sada nije poznato da li su njene žrtve zadobile povrede tokom tretmana.

– U ovom trenutku ona se tereti da se bez ikakve stručne spreme bavila ozbiljnim zahvatima. U narednom periodu biće ispitano i da li je nekoj od žrtava narušeno zdravlje – kaže izvor Blica.

Upravo se čita:  Nevrijeme u Sloveniji: Padao grad veličine jajeta

Osumnjičena Snežana je sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV Dental Estetic”.

Ona je usluge svoje ordinacije mjesecima unazad oglašavala na internetu, a nerijetko je davala nevjerovatne popuste kako bi privukla klijente.

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filerom koji je oglašavala za 8000 dinara.

Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5500 dinara, iako je vrijednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

Upravo se čita:  Slučajno ili ne? Neobična situacija na javnom servisu Srbije: "Danas je obilježena godišnjica genocida u Srebrenici"

Snežana je osumnjičena da se u periodu od 21. 11. 2021. godine, a do dana podnošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV Dental Estetic” u Beogradu, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga „antiejdž“ medicine sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27.02.1999. godine, za koju diplomu je naknadnim proverama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena S.S. (48) registrovala u Agenciji za privredne registre kao S.S. PR, Opšta ordinacija dentalne medicine „BV Dental Estetic“, sa registrovanom djelatnošću „stomatološka praksa“ i bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme.

Upravo se čita:  Detalji stravičnog slučaja šokirali region: Otac mu stopala i dlanove stavljao na vrele ringle, petogodišnji dječak jedva preživio mučenje

Snežana Stević se hvalila luksuznim životom, a na društvenim mrežama je bila veoma aktivna, o čemu svjedoče brojne fotografije koje je dijelila sa svojim pratiocima.

Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.

Na istom profilu može se vidjeti i da je Snežana ranije imala još jedan salon, a prema saznanjima u pitanju je jedan Salon ljepote na Novom Beogradu.

Osumnjičena je, uživala i u društvu poznatih.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Komarnici kao unosan biznis u BiH: Majstori zarađuju i do 1000 KM sedmično

Posljednjih godina, biznis s komarnicima za prozore i vrata postao je izuzetno unosan širom Bosne i Hercegovine. Samostalni majstori u...

Još vijesti za vas