Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Sabella o pobjedi nad BiH: Svašta se moglo dogoditi kod rezultata 1:0

Preporučeno

Alejandro-Sabella

U drugom poluvremenu imali smo i dubinu u igri, a izmjene sam izvršio kako bi pritisnuo protivnika. Osim što smo kontrolirali igru, za trijumf nad BiH morali smo ponuditi i nešto više, rekao je Alejandro Sabella, selektor fudbalske reprezentacije Argentine

Alejandro Sabella, selektor fudbalske reprezentacije Argentine nakon večerašnjeg trijumfa u utakmici grupi „F“ Mundijala nad Bosnom i Hercegovinom (2:1) istakao je kako je njegova ekipa zaslužila bodove, prenosi specijalni izvještač Anadolu Agency (AA) sa stadiona Maracana u Rio de Janeiru.

„Bili smo dosta oprezni na početku utakmice. Kontrolirali smo igru. U drugom poluvremenu imali smo i dubinu u igri, a izmjene sam izvršio kako bi pritisnuo protivnika. Osim što smo kontrolirali igru, za trijumf nad BiH morali smo ponuditi i nešto više. Svašta se moglo dogoditi kod rezultata 1:0“, rekao je Sabella, a o podršci BiH od strane Brazilaca sa tribina stadiona Maracana u Rio de Janeiro, kazao je:

„Bolje je da pričamo o fudbalu, a ne o raspravama, o politikama i drugim stvarima“.

Naglasio je kako nije prezadovoljan igrom protiv BiH.

„Za našu igru dajem ocjenu šest od deset. Moramo popraviti igru i to je moj posao da uradimo u narednim danima“, smatra Sabella, tvrdeći da je Messi najbolji igrač na svijetu i jedan od najboljih svih vremena, što je pokazao i protiv BiH.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Sedamdesetdevetogodišnja žena iz Dablina ostala je bez svoje ušteđevine od 250.000 funti (576.780 KM) nakon što je prevario muškarac...

Još vijesti za vas