Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Buran dan u Sarajevu: Izbodena 18-godišnja djevojka i 16-godišnji mladić

Preporučeno

Dvije osobe zadobile su teže tjelesne povrede u incidentu koji se iza 14 sati dogodio u ulici Mehe Porobića do broja 58 u naselju Azići u Sarajevu

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Povike povrijeđenih čuo je vatrogasac koji živi u blizini. Pružio im je prvu pomoć te pozvao policiju i Hitnu medicinsku pomoć. Povrijeđeni su prebačeni na KUM kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Upravo se čita:  Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

“Osamnaestogodišnja N.R. zadobila je dvije ubodne rane u predjelu lijeve i desne potkoljenice i trenutno se nalazi u operacionoj sali gdje će je zbrinuti vaskularni hirurzi. Šesnaestogodišnji S.K. zadobio je ubod u predjelu lijeve strane skrotuma, te ima krvni podljev što zahtjeva hiruršku intervenciju”, rekla je Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.

Policijski službenici Četvrte policijske uprave MUP-a KS ubrzo nakon ovog incidenta uhapsili su E.G. (1994.) koji se sumnjiči za nanošenje tjelesnih poveda oštrim predmetom, potvrđeno nam je u MUP-u KS.

Upravo se čita:  Nesreća kod Srebrenika: Uništeno vozilo EUFOR-a

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a KS.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas