Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Sutra pretežno oblačno vrijeme

Preporučeno

U Bosni i Hercegovini sutra će u jutarnjim satima preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku dana postepeno razvedravanje.

Tokom dana u centralnim, istočnim i sjeverozapadnim područjima Bosne i na krajnjem jugu Hercegovine su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vjetar, slab do umjeren sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnje temperature iznosit će od 12 do 16, na jugu od 17 do 22, a dnevne od 26 do 32 stepena.

U Sarajevu će biti umjereno oblačno. Tokom dana je moguć slab i kratkotrajan pljusak kiše. Jutarnja temperatura oko 15, a dnevna oko 26 stepena.

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 12, Ivan-sedlo i Sokolac 24, Livno, Sarajevo i Srebrenica 27, Bugojno i Jajce 28, Drvar, Gradačac, Sanski Most i Tuzla 29, Banja Luka, Bihać, Doboj, Prijedor i Zenica 30, Bijeljina, Neum i Zvornik 31, Trebinje 32 i Mostar i Stolac 33, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas