Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Pandurevićeva o bezbjednosti može da priča samo na kafi s prijateljicama

Preporučeno

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da član Predsjedništva SDS-a Aleksandra Pandurević nije adekvatna da komentariše oblast bezbjednosti BiH i da ne želi da komentariše njene izjave u vezi sa formiranjem koordinacionog tijela za borbu protiv terorizma.

“Nemam namjeru da komentarišem veliki broj nebuloznih stvari koje je iznijela, jer uopšte nemaju veze sa zakonskim rješenjima i stvarnošću”, rekao je Lukač.

Upravo se čita:  Uskoro stiže zatopljenje, temperature će biti prave ljetne

On je rekao da Pandurevićeva može pričati o policiji i bezbjednosti u BiH samo “dok ispija kafe sa svojim prijateljicama”, jer nije adekvatna osoba da komentariše i daje ozbiljne izjave u vezi sa ovom oblasti, prenosi Srna.

“Ukoliko je preuzela ulogu da bude portparol Ministarstva bezbjednosti i Sipe, onda mora da se očituje s tim, kako bi znali sa kim razgovaramo”, rekao je Lukač.

Upravo se čita:  Bećirović se oglasio iz Egipta, slijede razgovori sa državnim vrhom

On kaže da je bio upoznat sa odlukom ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića o formiranju koordinacionog tijela za borbu protiv terorizma, te da je razgovarao sa njim.

Član Predsjedništva SDS-a Aleksandra Pandurević izjavila je da je ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić samo htio da preimenuje Udarnu grupu za borbu protiv terorizma u koordinaciono tijelo, te da je jedina izmjena da se na njenom “čelu” nalazi ministar bezbjednosti, a ne glavni tužilac.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas