Srijeda, 1 svibnja, 2024

Rada Manojlović: Želi da se uda i da mu rodi djecu

Preporučeno

Rada Manojlović i Haris Berković više ne kriju da su u vezi. Uglavnom zajedno nastupaju, a kada su u hotelu, spavaju u istoj sobi, zajedno se mogu vidjeti u beogradskim restoranima, a Haris u posljednje vrijeme uglavnom boravi u Beogradu, a sve manje u rodnom Gradačcu.

Ne samo da je Haris „odlijepio” za Radom, već i ona za njim. Mladi Bosanac ju je toliko „zaludio” pa Rada sada i javno priča o tome kako je on puno bolji muškarac u odnosu na njene bivše: Milana Stankovića i Momira Gajića.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

– Sada konačno pored sebe imam muškarca koji zna da me voli, koji sve pokazuje djelima, a ne riječima. Ranije nisam bila u takvoj situaciji, nisam bila tako voljena. Sretna sam što sada pored sebe imam čovjeka s kojim bih voljela izgraditi budućnost: s njim želim brak i djecu – iskrena je Manojlović.

Ranije se puno špekuliralo kako Radin otac nije oduševljen kada je čuo da je ona u vezi s Harisom. Vidjevši da je njegova kćerka sretna i zadovoljna, da sa Berkovićem sve funkcionira kako treba, i on se pomirio s tim da će sigurno Harisa „dobiti” za zeta.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas