Srijeda, 8 svibnja, 2024

Drama u Srebreniku: Ljubavnica ga napila i uspavala pa mu ukrala skupocjeni džip

Preporučeno

Potjera kakva se samo može vidjeti u akcionim filmovima odvijala se u Srebreniku, kada je policija tragala za terencem “Mercedes ML”, u kojem se nalazila J.I.(23) i njen brat S.I (37).

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Oni su bježali od policije, nakon što je vlasnik terenca prijavio da je vozilo nestalo, prenosi pressing.ba.

No, priča ima neobičnu pozadinu. Naime, muškarac M.B.(41) noć ranije je boravio u iznajmljenom stanu u Centru Srebrenika sa ljubavnicom J.I.(23), koja je nakon izvjesnog vremena odlučila da pozove na druženje i svog brata S.I (37).

Upravo se čita:  Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Nakon što su se svi zajedno dobro zabavili uz dodatno piće, M.B.(41) je malo više popio te zaspao, nakon čega je njegova ljubavnica zajedno s bratom uzela ključeve sa stola i zaputila se prema Brčkom, ispričali su policijski izvori.

Poslije izvjesnog vremena, kada je vlasnik auta došao k sebi i probudio se, te shvatio da nema ključeva, odmah je pozvao policiju, koja je krenula u potragu za njima. Iako su saobraćajne policijske patrole pored magistranog puta pokušavale da ih zaustave, brat i sestra nisu marili za tim, nego su samo velikom brzinom projurili pored policije.

Upravo se čita:  Cijene u Neumu veće za 10-15 posto, trenutna popunjenost hotela na 70 posto

Ova potraga trajala je nekoliko sati, da bi na kraju uz angažovanje više policijskih auta bili opkoljeni u mjestu Mustafići nadomak Srebrenika, gdje im je izuzet džip, a oni su privedeni na saslušanje, a potom pušteni na slobodu. Zbog ovog djela protiv njih je podnesena krivična prijava.

Na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta.

Upravo se čita:  Oprez: Za danas upaljen meteoalarm - evo kakvo će nam vrijeme biti do vikenda

(Pressing.ba)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Lamija je 30 godina živjela u Nizozemskoj i sada se sa porodicom vratila u Fojnicu: “Kao mala sam imala san da živim u šumi”

Nakon trideset godina života u Nizozemskoj, Lamija Džigal Bekašević, sa svojom obitelji vratila se u rodni kraj nedaleko od...

Još vijesti za vas