Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Damir Džumhur: Dejana me očarala svojom ljepotom i elegancijom

Preporučeno

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur prošle godine se preselio u Beograd zbog boljih uslova za sportski razvoj.

Damir kaža kako u Beogradu ima mnogo veći izbor igrača za treninge, kondicioni trener mu je iz Beograda kao i teniski s kojim je radio unazad dvije godine, a do prije dva mjeseca.

– I putovanja su mnogo lakša i sve to me je nekako primoralo da promijenim sredinu, a da ona opet nije daleko od mog rodnog Sarajeva, kazao je Damir nedavno u intervjuu za magazin Azra.

U medijima je proteklih dana mnogo pisalo o njegovoj vezi s beogradskom manekenkom Dejanom Živković.

– Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja u Beogradu i poslije toga smo se dugo vremena intezivno dopisivali. Nakon nekoliko susreta i mnogo dopisivanja uspio sam da je osvojim. Zaista uživamo i jako smo sretni.

Šta mislite da vas je privuklo jedno drugom?

– Mislim da smo se privukli najviše zbog sličnosti. Vodimo slične živote, ja kao sportist, a ona kao model. Oboje radimo ono što najviše volimo, a opet pronalazimo vremena za one do kojih nam je najviše stalo. Već u prvim razgovorima se moglo vidjeti da imamo mnogo toga zajedničkog i da smo „legli“ jedno drugom. Iako je tek početak veze, osjećamo kao da se znamo čitav život.

Čime vas je Dejana najviše očarala?

– Prije svega me privukla njena ljepota i elegancija, a zatim njen stil, jedinstvenost i iskrenost u svemu, kazao je Džumhur.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas