Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Čović: Gradnja Pelješkog mosta je u interesu BiH

Preporučeno

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović prisustvovao je na svečanom otvorenju novoizgrađene transformatorske stanice u Čitluku.

Čović je na novinarska pitanja prokomentarisao jučerašnje usvajanje Deklaracije o Pelješkom mostu u Parlamentarnoj skupštini BiH.

“Jučer smo imali poruku iz Zastupničkog doma, a urzo ćemo kakva je praksa u BiH dobiti poruku iz Doma naroda i nastavit će se tako sve dok ne dođemo pameti i dok ne počnemo raditi u interesu BiH”, rekao je Čović.

Upravo se čita:  Sunčan kraj aprila, temperature blizu 30 stepeni, onda prvomajski obrt u cijeloj Bosni i Hercegovini

On je naglasio da je izgradnja Pelješkog mosta u interesu BiH.

“Treba ga što prije raditi kako bi se rasteretio Neum i omogućio normalan dolazak turista u BiH te da bi jačali dobrosusjedske odnose umjesto da se stvaraju konflikti u okruženju”, izjavio je Čović.

Čović je istakao da nema nikakvih smetnji da se gradnja Pelješkog mosta ne završi.

Upravo se čita:  Utvrđen identitet ženske osobe čije je beživotno tijelo jutros izvučeno iz Miljacke

“Mi u Predsjedništvu BiH se moramo usaglasiti oko dnevnog reda, a tema Pelješkog mosta nije bila u interesu jednog člana Predsjedništva. Napravili smo dovoljno štete BiH različitim komentarima u ime BiH pa bi bilo dobro da i ja stanem s daljim komentarisanjem”, zaključio je Dragan Čović, predsjedavajući Predsjedništva BiH.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Sedamdesetdevetogodišnja žena iz Dablina ostala je bez svoje ušteđevine od 250.000 funti (576.780 KM) nakon što je prevario muškarac...

Još vijesti za vas