Srijeda, 8 svibnja, 2024

Teška nesreća u Kiseljaku: Sudar traktora i porshea

Preporučeno

Jedna osoba teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila kod Kiseljaka, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

Desilo se to jučer oko 18,15 sati u mjestu Duhri, općina Kiseljak, a u nesreći su učestvovali traktor marke “IMT”, bez registarskih oznaka, kojim je upravljao H.O., rođen 1968. godine iz Kiseljaka i putničko motorno vozilo marke Porsche, registarskih oznaka K25-M-443, kojim je upravljao P.M., rođen 1975. godine iz Njemačke.

Upravo se čita:  Poznat identitet državljanina BiH koji je poginuo u stravičnoj nesreći u Sloveniji

Teže tjelesne povrede u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio je vozač traktora, koji je nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Kiseljak, upućen u Kantonalnu bolnicu Travnik.

Uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Kiseljak, saopćeno je.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Lamija je 30 godina živjela u Nizozemskoj i sada se sa porodicom vratila u Fojnicu: “Kao mala sam imala san da živim u šumi”

Nakon trideset godina života u Nizozemskoj, Lamija Džigal Bekašević, sa svojom obitelji vratila se u rodni kraj nedaleko od...

Još vijesti za vas