Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Posjetili ih očevi: Dječaci koji su povrijeđeni u nesreći u Novom Travniku se oporavljaju

Preporučeno

Dječaci se oporavljaju, a njih su na KCUS-u posjetili očevi Haris Amidžić i Mirnes Hajrić, a fotografiju su objavili na društvenim mrežama.

Teška saobraćajna nesreća kakvu Novi Travnik ne pamti uzela je život Azri Hajrić i njenoj kćerki Almi, dok je još troje djece povrijeđeno nakon što je na njih u petak oko 21.30 sati automobilom marke Opel Astra u centru grada naletio 34-godišnji Nermin Rustempašić.

Upravo se čita:  Nastavak suđenja Miloradu Dodiku: Tužilaštvo BiH najavilo izvođenje 60 materijalnih dokaza

Rustempašić je u trenutku nesreće imao više od tri promila alkohola u krvi.

Majka Azra i 9-godišnja djevojčica Alma na mjestu su ostale mrtve. Nakon izuzetno brze reakcije službenika novotravničke hitne službe, svi povrijeđeni prevezeni su u bolnicu u Travnik, odakle je, nakon obrade, dvoje djece poslano u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Foto: Dnevni avaz

Jedan od trojice dječaka je sin nesretne Azre, a dvojica su djeca od Harisa Amidžića, glavnog imama u Novom Travniku.

Upravo se čita:  MUP KS poziva: Ako ste poslovali sa ovim sarajevskim 'biznismenom' i njegovim firmama, odmah nas kontaktirajte!

Dječaci se oporavljaju, a njih su na KCUS-u posjetili očevi Haris Amidžić i Mirnes Hajrić, a fotografiju su objavili na društvenim mrežama.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sarajevo konačno dobija letove ka jednom od najvećih evropskih gradova

Najveća španska aviokompanija Iberia će letjeti dva charter leta iz Sarajeva za Madrid ovog proljeća. Letovi su 25. maja i...

Još vijesti za vas