Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Bajramski koncerti Armina Muzaferije u BiH i Njemačkoj

Preporučeno

Armin Muzaferija za vrijeme mjeseca ramazana nastavio je sa nastupima širom Bosne i Hercegovine na kojima je oduševio hiljade posjetilaca.

Naš odlični pjevač koji je posljednjih dana nastupio u Brčkom, Tuzli, Ilijašu, Visokom i Sarajevu ističe da su koncerti u vrijeme ramazana za njega posebni, te da za njih ima poseban repertoar sa više sevdalinki i ilahija.

– Na repertoaru su, naravno, i moji hitovi „Džehva“, „S tobom bez tebe“, „Gdje mi ljubav spava“, „Ne mogu da te ne volim“, „Vulkani“ i mnogi drugi. Bog me je počastio da ljepotu ramazana podijelim sa hiljadama ljudi. Nastupi tokom svetog mjeseca su odlična uvertira za velike bajramske koncerte, koje ću održati u Bugojnu (4. jun), Visokom (5. jun), Sarajevu (6.jun), Travniku (7.jun), njemačkom Düsseldorfu (8. jun) i Manheimu (9. jun). Bit će to ugodna druženja uz lijepe melodije, poruke i emocije, a posebno mi je drago da će moj gost biti hafiz Aziz Alili – kaže Armin Muzaferija.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas