Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Karleuša o Džejli Ramović: Nema izraženu emociju, ni harizmu, svoju hladnoću mora da pobijedi…

Preporučeno

Mlada Goraždanka Džejla Ramović odnijela je pobjedu u 13. sezoni takmičenja “Zvezde Granda”. Jučer se vratila kući u Goražde gdje ju je dočekalo preko 10 hiljada sugrađana.

Džejla je nakon pobjede primila mnogo čestitki od kolega, prijatelja i poznanika, ali je i otkrila kako su čestitke stručnog žirija izostale.

– Nisu mi čestitali drugi članovi žirija. Bila je gužva na sceni, ne znam ni da li su mogli da mi priđu, a i ja sam se puno zadržala. Mnogi su otišli kada sam ja završila svoje obaveze na sceni, tako da možda su neki imali namjeru da mi čestitaju, a možda neki nisu, ne znam – kazala je mlada pjevačica.

Upravo se čita:  Severina: Početak mojih tridesetih obilježio je film, najgore mi je bilo kako će moj razrednik reagirati

Član žirija Jelena Karleuša nije bila zadovoljna nakon finala, tačnije negodovala je zbog članova žirija koji su Džejli dali 12, a Milici po 1 ili 2 boda.

– Kakav je to način? To je kao da proglasiš Messija za najboljeg igrača godine, a drugo mesto daš igraču iz FK Donje Brijanje! Ronaldo ti ne bude u konkurenciji?!? Pa gdje to ima?! Uostalom, ko od mene još očekuje da ćutim na nepravdu? Nikad nisam i nikad neću – kazala je Karleuša.

Upravo se čita:  Severina: Početak mojih tridesetih obilježio je film, najgore mi je bilo kako će moj razrednik reagirati

Jelena je potom prokomentarisala ovogodišnju pobjednicu Džejlu Ramović.

– Džejla je veoma lijepa, mlada djevojka, odličan vokal i veliki potencijal. Želim joj svu sreću u budućem bavljenjem ovim poslom u koji sam i ja ušla vrlo mlada, sa nepunih 16 godina, tako da znam šta čeka i nji i Milicu. Ali moram da kažem da se i u životu i show biznisu ne pobjeđuje na poene već na rad, suze i znoj! Iskreno, ja Džejlu svrstavam u tip pjevača koji nemaju izraženu emociju i harizmu. Ona tu svoju hladnoću mora da pobijedi da bi uradila nešto više – rekla je Jelena za Svet.rs

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Izgorio restoran “Komuna”, gosti pobjegli u zadnji čas

Požar koji je jutros izbio u Restoranu “Komuna” u Ribniku lokalizovan je, a kako je potvrđeno za Nezavisne novine...

Još vijesti za vas