Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Amar i Alma u Sarajevu doživjeli ono čega se svi boje na putu

Preporučeno

U torbi koja je nestala bila su njihova četiri pasoša, avionske karte, mobitel, novčanik s dokumentima, gotovina, mobitel, ključevi i sunčane naočale i jedne ženske dječje cipelice.

Izgubiti dokumente nije baš mali problem, a ako vam se to desi na putovanju, nevolja je još veća. Upravo to se dogodilo porodici glumca Amara Bukvića, piše Index.hr.

Njegova supruga Alma je u podužoj objavi na društvenim mrežama otkrila kako im je gotovo propao planirani porodični odmor u Turskoj jer su u Bosni i Hercegovini izgubili torbu s dokumentima i novcem, no i da je sve na kraju dobro završilo.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

“Spletom nesretnih i nevjerovatnih okolnosti, jučer u 13 sati nam je u Sarajevu nestala dječja mala torba u kojoj su bile sve stvari, samo ne – dječje. Između ostalog, bile su i četiri naše putovnice, avionske karte, mobitel, novčanik s dokumentima, gotovina, mobitel, ključevi i sunčane naočale i jedne ženske dječje cipelice. Razočaranje i strah na malom Amanovom licu ne možete ni zamisliti kad je prvi put u životu vidio tu količinu nemoći i panike na mom licu. U dva sata agonije prevrnut je svaki kamen i svaka travka na Bjelavama od strane pola stanovnika toga sarajevskog kvarta”, napisala je između ostalog, pa se zahvalila svima koji su pomogli s traženjem.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

“Glavni junak cijele ove priče Enis je torbu pronašao i sačuvao i na neposredan način mi pokazao kako Sarajevo zapravo diše. Ljudski, iskreno i pravedno. U jučerašnjoj dvosatnoj operaciji uspješno vraćene torbe sudjelovalo je preko 30 ljudi, svaki svojim enormnim doprinosom, a koji su mi Sarajevskim motom ‘svi za jednog, jedan za sve’ pokazali kako se ‘neke pobjede u ljubavi dobivaju na juriš’. Kao ova moja sa Sarajevom. Hvala svima još jednom što ste Amanu izmamili osmijeh na lice jer će ipak moći otputovati u hotel čije slike prije spavanja gleda već mjesecima. U stilu prave dame, flegmatičnih dalmatinskih gena, Amal se probudila točno pet minuta nakon što je akcija uspješno završena, taman na vrijeme da iz nestale torbe u dnevnom boravku izvuče svoje cipelice, gurne mi ih u ruku i kaže ma-ma, pa pa”, zaključila je Alma.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas