Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Seksi senjorita za petak trinaesti zabavlja Sarajlije

Preporučeno

Bliži se petak 13., koji će ovog mjeseca klaberima i ljubiteljima dobre zabave u Sarajevu uljepšati Milica Pavlović.

Naime, jedna od najatraktivnijih i najtraženijih pop-folk pjevačica, koja je nedavno proslavila 28-ti rođendan, nastupit će u popularnom klubu My Face na Vilsonovom šetalištu.

Seksi senjorita, kako je mediji često nazivaju zbog istoimene pjesme sa njenog prvog studijskog albuma „Govor tela“, a koja je obilježila njenu karijeru, u prijestonicu donosi dobro raspoloženje i pozitivnu energiju, što su najjači začini za nezaboravnu muzičku noć.

Aktuelan je njen posljednji album “Zauvek”, koji je ovog ljeta prešao pola milijarde pregleda na kanalu Youtube, što i ne čudi s obzirom da Pavlović važi za pjevačicu koja dosta ulaže u karijeru, pjesme i spotove, koji traju godinama. Neki od njenih hitova koji odišu ritmom koji tjera na igru, a koje će gosti My Face-a čuti naredni petak su i „Operisan od ljubavi“, „Boginja“, „Ljubi, Ljubi“, „Demantujem“, „Dominacija“, „Dve Po Dve“…

Zanimljiv je podatak i da je Milica nedavno postala zaštitno lice Deichmanna, a ovo partnerstvo je jedinstveno, jer je to prvi put da njemački brend ima lokalnu celebrity kampanju u našoj zemlji.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas