Petak, 3 svibnja, 2024

Vlasnici ogorčeni: Djeca oštećuju automobile, na djelu ih uhvatile kamere

Preporučeno

U jednom slučaju mladići su snimljeni kako čak skidaju dijelove sa točkova automobila.

Vozači automobila iz nekoliko banjalučkih naselja žale se da posljednjih dana djeca skidaju kapice i čepove sa feluga njihovih automobila, te da grebu vozila.

Oni za Srpskainfo kažu da je najveći problem u naselju Nova Varoš, ali da ovih slučajeva ima i u naseljima Sunce i Paprikovac.

Upravo se čita:  Bh. radnici u ugostiteljstvu odlaze zbog boljih plata: Zarade do 2.000 eura umjesto 757 KM

– Sa točkovima su skinuli čepove sa znakom auta, a zatim izvrnuli sve kapice. Ja sam dobro i prošao, jer su kolegi isto skinuli kapice, a zatim izgrebali automobil – kaže naš sagovornik.

Na Fejsbuk grupi „Policija zaustava-Banjaluka“ takođe upozoravaju da su se brojni vozači žalili da imaju isti problem i da im djeca tokom noći grebu auta i skidaju kapice.

Upravo se čita:  Evo kako će raditi poslovnice Binga za prvomajske praznike

– Klinci u Novoj Varoši, skidali kapice sa točkova, i izgrebali auto. Ako ih neko primjeti neka nam javi u inbox – napisano je na Fejsbuk grupi „Policija zaustava-Banjaluka“.

U jednom slučaju mladići su snimljeni kako skidaju dijelove sa točkova automobila. Za sada ni jedan slučaj nije prijavljen banjalučkoj policiji.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Alijana 21 godinu iščekuje Enesa: “Izašla sam po brata, nestao je misterizono i nikad nije došao”

Alijana Kaharević već 21 godinu iščekuje svog brata Enesa. Te 2003. godine je nestao i nikad ga nisu pronašli. Ističe...

Još vijesti za vas