Utorak, 25 lipnja, 2024

Kareleuša: Nevjerovatno kako su vlade okolnih zemalja konstantno neprijateljski raspoložene prema mojoj zemlji Srbiji

Preporučeno

Navodi da bismo se svi zajedno mogli proglasiti "genocidnim Balkanom" kada bi Srbija krenula da se poziva na "nepravde" devedesetih, pedesetih, četrdesetih, tridesetih, dvadesetih...

Pjevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenim mrežama tekstom u kojem navodi da su vlade susjednih zemalja neprijateljski raspoložene prema Srbiji, te je pojedinačno komentarisala Bošnjake, Hrvate, Crnogorce i Albance.

– Nevjerovatno kako su vlade okolnih zemalja konstantno neprijateljski raspoložene prema mojoj zemlji Srbiji. I njihovi mediji i njihova vlast. Za to vrijeme Srbija građanima okolnih zemalja pruža dugačak niz olakšica i povlastica kad dođu u Srbiju da žive, rade i zarade. Da Crna Gora po ko zna koji put glasa protiv Srbije, a da se pola Crnogoraca nalaze u toj istoj Srbiji i ne vide neki moralni problem ili politički problem?! Pa ne glasaš protiv zida, već protiv naroda i zemlje koja ti hrani sunarodnike – smatra Karleuša.

Upravo se čita:  Legendarni Čombe raznježio fanove porodičnom fotografijom: “Moja banda”

Kako ističe, “nije dovoljna sramna nepravda koju im svi oni mali čine tako što kao gomila iskeženih majmuna likuju kao kad se rani lav, kad im se protivpravno otima ogromno parče teritorije i time se krše svi zakoni UN, nego se utrkuju ko će više da naudi”.

– I niko, ponavljam, niko nema pravo da se poziva licemjerno na devedesete, jer niti te politike ima niti tih mozgova… – poručuje pjevačica.

Dalje navodi da bismo se svi zajedno mogli proglasiti “genocidnim Balkanom” kada bi Srbija krenula da se poziva na “nepravde” devedesetih, pedesetih, četrdesetih, tridesetih, dvadesetih, raznih jasenovaca, Tita i komunista, koji su im, kako tvrdi, “nakačili na grbaču i Albance i ostale narode i narodnosti koji nisu imali ni put ni voz”.

Upravo se čita:  Objavljen dio spota pjesme o Rami Isaku: Sniman je u Banjaluci, Mostaru, Sarajevu

– Jer svakom Crnogorcu je deda Srbin, svakom Hrvatu je deda ubijao Srbe, svakom Bošnjaku deda nije došao ni iz Turske ni iz Saudijske Arabije, jer smeta ono “ić” i razumijevanje srpskog jezika, a svakom Albancu s Kosova je deda bio u plemenskoj bandi koja je napadala srpsku vojsku koja se povlačila prema Grčkoj u Prvom svjetskom ratu, u bandi koja je palila vjekovne srpske manastire – nastavlja Jelena Karleuša.

Upravo se čita:  "Armija Rame Isaka se nije umorila, tek je počela. Na jedno oko spavaju tvoji lavovi"

Smatra, kako navodi, da smo svi mi na Balkanu zmijarnik koji je zatrovan mržnjom protiv Srbije “koja na*ebe kad ne reaguje, a i kad reaguje, samo zato što nikada nije zvanično prebrojala svoje žrtve i tražila pravdu za milione ubijenih, protjeranih, poturčenih, pokatoličenih i obespravljenih”.

– Nikada nisam podržavala bilo kakav vid agresije, zločine po bilo kojoj osnovi. Prva uvijek osudim. Zato osuđujem i nepravdu prema mojoj zemlji – poručuje na kraju.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Sankcioniranim firmama ‘povezanim s porodicom Dodik’ prijete raskidi ugovora

Četiri institucije i jedno javno poduzeće iz Bosne i Hercegovine potvrdili su za Radio Slobodna Evropa (RSE) da mogu...

Još vijesti za vas