Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Važna informacija za Bosance i Hercegovce koji se žele vratiti u zemlju boravka

Preporučeno

Autobus će putovati kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku. Putnici će moći napustiti autobus na bilo kojoj od stanica u različitim gradovima, na kojima bude stajao autobus na putu ka Stockholmu.

Ambasada Švedske u Bosni i Hercegovini izdalo je saopćenje koje se tiče švedskih i državljana Evropske unije, ali i onih čije je mjesto prebivališta u Švedskoj ili ostatku Evropske unije.

– Oni koji se žele vratiti kući, imaju mogućnost krenuti autobusima iz Sarajeva i Tuzle (dva različita autobusa) do Stockholma. Autobus iz Sarajeva kreće 2. maja u 7h, a onaj koji kreće iz Tuzle polazi također 2. maja, ali u 8h. Karta košta cca 150€ i može se kupiti u autobusu, saopćili su iz Ambasade.

Autobus će putovati kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku. Putnici će moći napustiti autobus na bilo kojoj od stanica u različitim gradovima, na kojima bude stajao autobus na putu ka Stockholmu. Svoju kartu možete rezervisati u Globtuouru, pozivom na brojeve: 032 200 201, 062 951 981, 062 603 537, kao i e-mail adresom: goldze@bih.net.ba

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sarajevo konačno dobija letove ka jednom od najvećih evropskih gradova

Najveća španska aviokompanija Iberia će letjeti dva charter leta iz Sarajeva za Madrid ovog proljeća. Letovi su 25. maja i...

Još vijesti za vas