Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Elmedin život izgubio u stravičnoj nesreći: Poznato vrijeme i mjesto klanjanja dženaze

Preporučeno

41-godišnji Hećo je bio član džudo reprezentacije Bosne i Hercegovine početkom 2000-ih godina, a u posljednje vrijeme radio je na fizičkoj spremi sa sportistima.

Dvije osobe su smrtno stradale u stravičnoj nesreći koja se u subotu dogodila na putu M-17, u mjestu Vukovići, na području općine Hadžići.

Podsjetimo, u saobraćajnoj nesreći su učestvovali putničko motorno vozilo marke Fiat registarskih oznaka E48-M-612 kojim je upravljao vozač D.P. rođen 1946. godine iz Mostara i motocikl marke Kawasaki, registarskih oznaka E97-K-957 kojim je upravljao vozač E. H. rođen 1979. godine iz Sarajeva.

Upravo se čita:  Nova teška nesreća na cestama u BiH, poginula 28-godišnja trudnica

U toj nesreći poginuo je nekadašnji džudo reprezentativac Bosne i Hercegovine Elmedin Hećo. On je vozio motocikl, te se sudario s automobilom.

Bio član džudo reprezentacije BiH

Ovaj 41-godišnjak je bio član džudo reprezentacije Bosne i Hercegovine početkom 2000-ih godina, a u posljednje vrijeme radio je na fizičkoj spremi sa sportistima.

Bio je i član bob reprezentacije Bosne i Hercegovine. Učestvovao je i na Tirol kupu 2006. godine u Austriji, gdje je kao pilot u tandemu sa Salihom Kelaljićem (kočničar), osvojio prvo mjesto.

Upravo se čita:  Potraga za rudarom u Mramoru neprestano traje: Spasioci kopaju ručno, smjene svakih 15-20 minuta

Također, bio je uspješan i takmičar u powerliftingu. Prošle godine je u Istanbulu na Evropskom prvenstvu osvojio zlatnu medalju.

Dženaza će se obaviti na groblju Vlakovo u srijedu 17. juna u 14:15 sati, piše Hayat.ba.

Foto: Hayat.ba

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Kafa u BiH ponovo poskupljuje, uskoro nove cijene

Zbog rasta cijene sirove kafe na svjetskim berzama i u BiH se očekuju nove, veće cijene omiljenog napitka među...

Još vijesti za vas