Utorak, 7 svibnja, 2024

Objavljen snimak brutalnog iživljavanja nad migrantima u Bihaću: “Udri, mamu mu j***, našu djecu tući…”

Preporučeno

Vi ćete tući našu djecu”, govori muškarac dok mobitelom snima kako za kosu drži migranta koji leži na zemlji i moli za pomoć.

Informaciju da je grupa bh. državljana u Bihaću je pretukla migrante premnijeli su brojni mediji. To brutalno iživljavanje akteri su snimili i objavili na Faceboku, a potom i uklonili.

Prema informacijama portala Istraga.ba, migrante je napala grupa koju je predvodio Mirhad Gverić, ranije osuđivan i procesuiran zbog više krivičnih djela.

Upravo se čita:  Izgorio restoran “Komuna”, gosti pobjegli u zadnji čas

Napad je uslijedio nakon što se grupa migranata u nedjelju sukobila s nekoliko bh. državljana, odnosno pretukla Alvira Gverića, brata Mirhada Gverića, koji je, također prema navodima istog portala hapšen zbog nasilničkog ponašanja, ali i pokušaja krijumčarenja migranata.

Foto: Screenshot

“Bravoo Bihać. Osveta je pala za našeg Alvira Gverića kojeg je prekjučer ova grupa migranata pretukla”, navedeno je u opisu snimka.

Upravo se čita:  Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Vi ćete tući našu djecu”, govori muškarac dok mobitelom snima kako za kosu drži migranta koji leži na zemlji i moli za pomoć.

Na snimku se vidi kako isti muškarac udara nogom u lice migranta koji leži na zemlji, dok na drugoj strani dvojica muškaraca palicom i nogama udaraju drugog migranta.

Foto: Screenshot

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Velika tragedija u Sarajevu: Mercedesom udario dvogodišnje dijete, preminulo je

Na kolovozu prilaznog puta prema dvorištu kuće u ulici Bojnička u sarajevskoj općini Ilidža dogodila se teška saobraćajna nesreća...

Još vijesti za vas