Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Andrea ima 22 godine i čak je 20 puta povećala usne: “Sad sam na pauzi”

Preporučeno

Primam pozitivne i negativne komentare, ali oni loši dolaze većinom od žena – rekla je. Ipak, mnogima se ne sviđa njen izgled.

Bugarka Andrea Emilova Ivanova (22) prije dvije godine počela je s transformacijom svog izgleda jer je željela imati što veća usta. Usne je povećala čak 20 puta i još ne planira stati.

Andrea, koja je samu sebe prozvala ‘barbikom u stvarnom životu’, prošle sedmice bila je na još jednom ubrizgavanju hijalurona, čime se pohvalila na društvenim mrežama. – Želim imati još veće usne, iako doktori misle da je ovo sasvim dovoljno.

Ipak, rekao mi je moj doktor da će mi staviti još filera ako želim, ali s tim moram pričekati još barem dva mjeseca. Volim svoja nova usta – rekla je Andrea, koja je sada na ‘kratkoj pauzi’. Bilo joj je teško, kaže, jesti dva, tri dana nakon posljednjeg zahvata.

Andrea nije sigurna jesu li njene usne najveće na svijetu, ali ona je sa svojim presretna.

Foto: Privatni album

Svaki tretman platila je najmanje 135 funti, odnosno 290 KM. – Posjetila sam gotove sve klinike u Sofiji – kaže.

U moru kritika koje prima na račun svog izgleda, ne zaobiđu je ni komplimenti.

– Dobivam puno komplimenata za svoje usne i izgled od različitih generacija ljudi širom svijeta.

Primam pozitivne i negativne komentare, ali oni loši dolaze većinom od žena – rekla je. Ipak, mnogima se ne sviđa njen izgled.

– Trebaš prestati s operacijama i umjesto toga platiti psihijatra – stoji ispod jedne od njenih posljednjih objava. Prije operacija izgledala je potpuno drugačije…

Preporučeni sadržaj

Izdvajamo

Izdvajamo

Rezolucija o Srebrenici usvojena u Generalnoj skupštini UN-a

Na današnjoj sjednici Generalne skupštine UN-a usvojena je rezolucija o genocidu u Srebrenici. 84 države su glasale za, 19 protiv a 68...

Još vijesti za vas