Subota, 20 travnja, 2024

Argentinka se udala za ubicu svoje sestre

Preporučeno

U Argentini je na Dan zaljubljenih, održano vjenčanje kojem niko nije želio da prisustvuje – jedna Argentinka udala se za čovjeka osuđenog za ubistvo njene sestre bliznakinje, objavili su svjetski mediji.

Edith-Casas-Mediji su u decembru pisali o njihovoj vjeridbi, ali sada su očito odlučili da odu do kraja u svojoj namjeri i da stanu na ludi kamen.

Upravo se čita:  U Švicarskoj uhapšena tri pjevača koji su došli kao turisti a nastupali bez radne vize!

Vjenčanju su se, pored porodice, suprotstavile i komšije. Velika grupa ljudi okupila se ispred opštine gdje je vjenčanje održano, bacajući na zgradu kamenice i jaja.

Nevjesta, Edit Kasas, izjavila je da njen mladoženja Viktor Čingolani, nije kriv za ubistvo njene sestre bliznakinje Johane, prije dvije godine.

On sam tvrdi da će, poslije uložene žalbe, biti utvrđeno da je nevin.

Upravo se čita:  Bosanac na čelu maloljetničke bande koja je sijala strah po ulicama Beča: "Ili ću umrijeti ili ću dobiti doživotnu"

Odmah poslije vjenčanja, Viktor je, s lisicama na rukama, odveden nazad u zatvor, a Edit je satima čekala da se masa raziđe, kako bi bezbjedno mogla da ode kući.

Nevjestina majka izjavila je da je njena kćerka luda i pokušala da spriječi vjenčanje, ali je sudija zaključio da je Edit, ipak, sposobna da sama donosi odluke.

Upravo se čita:  Izrael odustao od napada na Iran!

(Avaz)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas