Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Arnel Isak o spotu: Bosna i Hercegovina je dobila pjesmu kakvu zaslužuje

Preporučeno

U spotu se, osim osnivača strane Rame Isaka i njegovih sinova Arnela i Rusmira, pojavljuju i Sefer Halilović i Naser Orić.

Stranka Snage naroda je u nedjelju, 23. juna, objavila himnu i spot stranke. Spot je za vrlo kratak period izazvao brojne reakcije javnosti, a danas broji preko 200.000 pregleda na YouTubeu.

“Mi smo glas iz zemlje predaka, spremna armija Rame Isaka, vodi nas amanet čistog bajraka, čuvat će te Bosno snaga naroda”, jedan je od stihova u ovoj pjesmi.

Upravo se čita:  Sudinica Uzunović zabranila Dodiku da svjedokinji postavi jedno pitanje

Zanimljivo, Centralna izborna komisija BiH je pokrenula postupak protiv Snage naroda zbog preuranjene kampanje.

U spotu se, osim osnivača strane Rame Isaka i njegovih sinova Arnela i Rusmira, pojavljuju i Sefer Halilović i Naser Orić.

Spot je komentarisao i zastupnik u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine Arnel Isak i jedan od osnivača i članova strane Snaga naroda.

Isak junior kaže da je Bosna i Hercegovina dobila pjesmu kakvu zaslužuje.

Upravo se čita:  Dodik se ovom definitivno nije nadao: Odluka je pala! SNSD ostao bez potupne kontrole Doma naroda BiH!

“Impozantnih 100.000 pregleda za manje od 24 sata, bravo! Bosna i Hercegovina je napokon dobila pjesmu kakvu zaslužuje! Kad može region da se “diči” svojim pjesmama ljubavi prema državi, možemo i mi!! Širite ljubav, a ne mržnju!!!”, napisao je Arnel Isak uz objavljenu fotografiju na kojoj je vezan u automobilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arnel Isak (@arnel_isak)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Planirate vikend provesti na moru: Ovo su manje poznati granični prijelazi gdje su zadržavanja minimalna

Mnogi stanovnici juga Hercegovine žele poslije radnog dana ili za vikend ”skoknuti” na Jadransko more ”na dan”. U prosjeku...

Još vijesti za vas