Utorak, 18 lipnja, 2024

Bahati Sarajlija stao kod SCC-a na tramvajske šine, upalio sva četiri i otišao na 20-ak minuta

Preporučeno

Svjedok kaže da je u jednom obližnjem ugostiteljskom objektu sjedio policajac, ali da nije reagirao.

Više od 20 minuta danas tramvaji od Marijin Dvora prema Baščaršiji u Sarajevu nisu radili. I tako svaki dan barem jednom ili dva puta.

Nekome možda smiješno, građanima ovog grada koji žure stići tamo gdje su krenuli, sigurno nije. Nije ni radnicima GRAS-a, koji kažu kako je to postala uobičajena pojava.

A razlog su, kako dalje reče dežurni dispečer tramvajskog saobraćaja u ovom Kantonalnom javnom komunalnom preduzeću (KJKP) – bezobrazni pojedinci, koji zbog kafe u tržnom centru SCC ili nekih drugih potreba svakodnevno parkiraju svoje “ljubimce” tako da tramvaj ne može voziti.

Upravo se čita:  Jasmina Izetbegović imala saobraćajnu nesreću u Stocu

“Vjerovali ili ne, ali to se svaki dan dešava jednom ili dva puta. Bahati, bezobrazni pojedinci parkiraju vozila i odu na kafu u SCC. Prije 20 minuta smo zvali Policijsku upravu Centar, nikad se nisu pojavili. I to nije prvi put. U međuvremenu, a to je slučaj danas, čovjek je popio kafu u SCC-u, upalio auto i otišao za svojim poslom”, ispričao je za Faktor razočarani dežurni dispečer tramvajskog saobraćaja u KJKP GRAS.

Upravo se čita:  Pretresaju se kuća i vikendica FUP-ovca Zorana Čegara, poznato je za šta se sumnjiči

Svjedok kaže da je u jednom obližnjem ugostiteljskom objektu sjedio policajac, ali da nije reagirao.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Velike gužve na izlazu iz BiH, na ovim graničnim prijelazima se čeka najduže

Na graničnim prijelazima Izačić, Velika Kladuša, Bosanska Gradiška, Gradina i Deleuša duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz...

Još vijesti za vas