Nedjelja, 1 listopada, 2023

Bahatost u Tučepima, gosti iz BiH u nevjerici: “Parking za bogate! Plati ili ne smetaj… Ko nema para bez njega se može”

Preporučeno

Natpisi su šokirali mladi bračni par iz Mostara koji trenutačno živi u Njemačkoj, a ove su godine odlučili ljetovati u Hrvatskoj, odnosno na Braču.

Svaki dan svjedočimo skupim cijenama na Jadranu, a primjer iz Tučepa na Makarskoj rivijeri dokaz je neviđene bahatosti.

“Plati ili ne smetaj”, “Tko nema para, bez njega se može”, “Parking samo za bogate”, samo su neki od natpisa na kućici u kojoj se plaća parking nedaleko od plaže u Tučepima, piše Večernji.hr.

Upravo se čita:  Objavljene poruke u kojima se ubijena djevojka (21) žalila na policajca koji je osumnjičen za njenu smrt

Ti natpisi šokirali su mladi bračni par iz Mostara koji trenutačno živi u Njemačkoj, a ove su godine odlučili ljetovati u Hrvatskoj, odnosno na Braču. Jedan dan svratili su i do Tučepa.

Večernji.hr

– Blizu plaže dočekalo nas ovo šarenilo od natpisa. Parking 20 eura, sat, dva, tri…, cijeli dan, sve je 20 eura. Puno ili malo neka raja procijeni, kaže Mostarac koji se ovom fotografijom javio prijateljima u Njemačku.

Upravo se čita:  RSE: Primijećeno kretanje vojnog konvoja na jugu Srbije

Iako na hrvatskoj obali i dalje ima mjesta gdje su cijene i više nego razumne, ovakvih bahatih primjera nažalost sve je više. Ako je i riječ o šali, ona je sve samo ne i smiješna.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Sprema se novi zakon: RS želi proizvoditi oružje i municiju bez državne kontrole?

Okončana je u četvrtak sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj je, između ostalog, usvojen Nacrt zakona o proizvodnji...

Možda vas zanima i ovo