Utorak, 25 lipnja, 2024

Bahatost u Tučepima, gosti iz BiH u nevjerici: “Parking za bogate! Plati ili ne smetaj… Ko nema para bez njega se može”

Preporučeno

Natpisi su šokirali mladi bračni par iz Mostara koji trenutačno živi u Njemačkoj, a ove su godine odlučili ljetovati u Hrvatskoj, odnosno na Braču.

Svaki dan svjedočimo skupim cijenama na Jadranu, a primjer iz Tučepa na Makarskoj rivijeri dokaz je neviđene bahatosti.

“Plati ili ne smetaj”, “Tko nema para, bez njega se može”, “Parking samo za bogate”, samo su neki od natpisa na kućici u kojoj se plaća parking nedaleko od plaže u Tučepima, piše Večernji.hr.

Upravo se čita:  Objavljeni detalji eksplozije: Ovo su ubijeni škaljarci u Cetinju

Ti natpisi šokirali su mladi bračni par iz Mostara koji trenutačno živi u Njemačkoj, a ove su godine odlučili ljetovati u Hrvatskoj, odnosno na Braču. Jedan dan svratili su i do Tučepa.

Večernji.hr

– Blizu plaže dočekalo nas ovo šarenilo od natpisa. Parking 20 eura, sat, dva, tri…, cijeli dan, sve je 20 eura. Puno ili malo neka raja procijeni, kaže Mostarac koji se ovom fotografijom javio prijateljima u Njemačku.

Upravo se čita:  Crnogorci dižu helikoptere da bi otklonili kvar koji je Balkan ostavio bez struje

Iako na hrvatskoj obali i dalje ima mjesta gdje su cijene i više nego razumne, ovakvih bahatih primjera nažalost sve je više. Ako je i riječ o šali, ona je sve samo ne i smiješna.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Je li moguća prosječna plata od 2.000 maraka?

Ekonomisti poput Zorana Pavlovića ističu da je potrebno resetovati ekonomski sistem kako bi se osiguralo da radna snaga dobije...

Još vijesti za vas