Subota, 13 srpnja, 2024

Beba na 38 stepeni ostala zarobljena u Tesli zbog prazne baterije

Preporučeno

Sanchez je za On Your Side rekla da nije imala drugog izbora nego nazvati 911, nakon čega su joj u pomoć došli vatrogasci.

Ove je sedmice u SAD-u malo dijete ostalo zarobljeno u Teslinom automobilu nakon što se ispraznila baterija koja je trebala otvoriti vrata. Djetetov život spasili su vatrogasci.

Incident se dogodio u Scottsdaleu u Arizoni, gdje su temperature cijeli tjedan prelazile 38 stepeni. Renee Sanchez i njezina 20-mjesečna unuka bile su na putu za zoološki vrt u Phoenixu. Sanchez kaže da je nakon što je unuku smjestila u sjedalicu, zatvorila vrata svog modela Y i krenula sjesti za volan. Tada je otkrila da se vrata ne mogu otvoriti. Sanchez kaže da je bezuspješno pokušala sve kako bi ušla u auto.

Upravo se čita:  Bosanac preživio udar voza u Njemačkoj

U slučaju da se isprazni baterija koja upravlja elektronikom u Tesli, vrata se mogu otvoriti skrivenom kvakom na unutarnjoj strani vozačevih vrata. Ali u ovom slučaju to nije pomagalo jer je Sanchez bila izvan automobila, dok je dijete bilo vezano u autosjedalici.

Sanchez je za On Your Side rekla da nije imala drugog izbora nego nazvati 911, nakon čega su joj u pomoć došli vatrogasci.

Upravo se čita:  Ni brašno iz Evrope nije sigurno, hitno se povlači: Otkrivena bakterija koja proizvodi opasni shiga toksin

“Prvo što su rekli bilo je: ‘Uh, to je Tesla. Ne možemo ući u ove automobile.’ Odgovorila sam im: ‘Nije me briga ni ako morate prerezati auto popola. Samo je izvucite van’”, kaže.

Temperatura u automobilu je brzo rasla, pa su vatrogasci sjekirom razbiti prozor, no prvo su ga oblijepili trakom kako se staklo ne bi rasulo, piše Index.hr.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas