Srijeda, 17 travnja, 2024

Bečka policija se uključila u potragu za dvogodišnjom Dankom: Istražuju se navodi da je snimljena u Austriji

Preporučeno

Dvogodišnja djevojčica je posljednji put viđena u utorak u 1:45. poslije podne u Banjskom Polju kod Bora u Srbiji.

Policija u Beču oglasila se nakon što se pojavio video-snimak zabilježen u tom austrijskom gradu, na kojem se vidi djevojčica koja liči na Danku Ilić, dvogodišnjakinju za kojom se šest dana traga u Srbiji. Kako je saopštio potparol, cijeli slučaj je sada predmet istrage bečke policije.

Jedan državljanin Srbije usnimio je djevojčicu koja liči na nestalo dijete iz Bora, i to navodno u društvu dvije Rumunke, u centru Beča. Snimak je poslao srbijanskoj policiji, koja je odmah kontaktirala kolege iz glavnog grada Austrije, pišu tamošnji mediji. Srbijanska policija je podatke proslijedila i Evropolu, dok su njihove kolege u Beču zamolile građane da, ukoliko imaju informacije o djevojčici Danki Ilić, jave to policiji.

Upravo se čita:  Obustavlja se potraga za tijelom male Danke u ovom obimu, istražitelji planiraju nešto drugo

„Svjedok je intervjuisan i obezbjeđen je snimak koji je muškarac napravio. Čovjek je za slučaj saznao preko društvenih mreža. Tačne okolnosti, posebno da li je u pitanju nestala djevojčica, predmet su istrage koja je u toku“, kazao je Markus Ditrih, portparol bečke policije, a preneo „Kleine Zeitung„.

Dvogodišnja djevojčica je posljednji put viđena u utorak u 1:45. poslije podne u Banjskom Polju kod Bora u Srbiji.

Upravo se čita:  Drastična promjena vremena: U Zagrebu za 24 sata temperatura pala za 20 stepeni, u Zagorju snijeg

Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Na GP Brod spašena petogodišnja djevojčica, bila je žrtva međunarodne trgovine ljudima

Tužilac iz Odsjeka za krijumčarenje ljudi i trgovinu ljudima Tužilaštva BiH koordinirao je aktivnosti u saradnji sa Službom za...

Još vijesti za vas