Ponedjeljak, 5 lipnja, 2023

Beskućnik ženi vratio prsten, ona za njega skupila 130.000 dolara!

Nemojte propustiti

Beskućnik kojem je jedna žena zabunom dala dijamantni prsten umjesto novčića, sačuvao ga je i bez oklijevanja ga vratio što mu se kasnije isplatilo.

indexDok je Sarah Darling iz Kansas Cityja beskućniku Billyju Rayju Harrisu u zdjelicu ubacivala novac, u nju je upao i njezin zaručnički dijamantni prsten. Prsten je završio u novčaniku jer joj je, kako je objasnila, smetao na prstu. A kada je iz novčanika uzimala kovanice koje je dala beskućniku, nije ne primijetila da je s njima uzela i prsten.

Upravo se čita:  Trenutna situacija u Njemačkoj: "Za pristojan život nisu nam dovoljna ni dva posla"

Da joj nedostaje primijetila je tek sljedeći dan te se vratila beskućniku. Billy je odmah izvadio prsten i vratio joj ga, a to mu se i isplatilo. Naime, Sarah i njezin suprug su, kako bi mu iskazali zahvalnost, pokrenuli kampanju na stranici giveforward.com putem koje prikupljaju novac za pomoć Billyju, piše CNN.

Kroz nešto više od sedam dana uplaćeno je više od 5.000 donacija te je prikupljeno gotovo 130.000 dolara. Bill, Sarahin suprug, otišao je do Billyja kako bi ga obavijestio o kampanji, a usput mu je pomogao popraviti i bicikl.

Upravo se čita:  Stigao rat i u Moskvu: Na meti dronova elitno naselje političara i oligarha

(Dnevnik.hr)

Pročitajte još

Izdvajamo

Realnost u Njemačkoj: Kad su i dva posla premalo za pristojan život

U Njemačkoj je uobičajeno plaću izražavati bruto iznosom, što zna biti neugodno iznenađenje za strance koji dolaze raditi u...

Možda vas zanima i ovo