Utorak, 25 lipnja, 2024

Beskućnik ženi vratio prsten, ona za njega skupila 130.000 dolara!

Preporučeno

Beskućnik kojem je jedna žena zabunom dala dijamantni prsten umjesto novčića, sačuvao ga je i bez oklijevanja ga vratio što mu se kasnije isplatilo.

indexDok je Sarah Darling iz Kansas Cityja beskućniku Billyju Rayju Harrisu u zdjelicu ubacivala novac, u nju je upao i njezin zaručnički dijamantni prsten. Prsten je završio u novčaniku jer joj je, kako je objasnila, smetao na prstu. A kada je iz novčanika uzimala kovanice koje je dala beskućniku, nije ne primijetila da je s njima uzela i prsten.

Upravo se čita:  Dejanu iz BiH se sudi za ubistvo bivše djevojke: Motiv je velika suma novca, za tijelom se još traga

Da joj nedostaje primijetila je tek sljedeći dan te se vratila beskućniku. Billy je odmah izvadio prsten i vratio joj ga, a to mu se i isplatilo. Naime, Sarah i njezin suprug su, kako bi mu iskazali zahvalnost, pokrenuli kampanju na stranici giveforward.com putem koje prikupljaju novac za pomoć Billyju, piše CNN.

Kroz nešto više od sedam dana uplaćeno je više od 5.000 donacija te je prikupljeno gotovo 130.000 dolara. Bill, Sarahin suprug, otišao je do Billyja kako bi ga obavijestio o kampanji, a usput mu je pomogao popraviti i bicikl.

Upravo se čita:  Beba na 38 stepeni ostala zarobljena u Tesli zbog prazne baterije

(Dnevnik.hr)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Je li moguća prosječna plata od 2.000 maraka?

Ekonomisti poput Zorana Pavlovića ističu da je potrebno resetovati ekonomski sistem kako bi se osiguralo da radna snaga dobije...

Još vijesti za vas