Petak, 22 rujna, 2023

Bh. oskarovac se oglasio na društvenim mrežama: Tinejdžer kojeg je udarilo vozilo u Sarajevu je sin Danisa Tanovića

Preporučeno

– Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje, poručio je Tanović.

Tinejdžer kojeg je vozilom udario Benjamin Spahović u u Sarajevu u petak navečer je sin bh. oskarovca Danisa Tanovića.

Danis Tanović se tim povodom oglasio na Instagramu i zahvalio svima na pomoći.

Upravo se čita:  Pratitelji oduševljeni izgledom majke: 'Imam 46 godina, ali svi misle da sam mlađa od svoje kćerke'

– Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj Pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju CUM-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje, poručio je Tanović.

Upravo se čita:  ‘Model sam i neću izlaziti ni s jednim tipom koji zarađuje manje od 190.000 eura godišnje. Ovo su moja pravila‘

Na Instagramu se oglasila i supruga Danisa Tanovića.

“Moj predivni sin Orhan treba vašu ljubav upravo sada. Ovo je njegova stara slika. On je sada zgodan, ljubazan i snažan 17-godišnjak, koji ispunjava naše dane radošću i životom. U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo. O njemu brine najprofesionalnije i najposvećenije medicinsko osoblje i znam da je u najboljim rukama. Molim se za njegov potpuni oporavak. Molimo vas da nam se pridružite svojim molitvama. Hvala vam”, napisala je Maelys de Rudder.

Upravo se čita:  “Kćerka me se odrekla i o meni brine sin. Da li je grijeh da nasljedstvo ostavim samo sinu?

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Milorad Dodik je bio donedavno nedodirljiv. Više nije

Antidržavna politika Milorada Dodika na meti je kritika i domaće i međunarodne političke scene. Velika Britanija i SAD su...

Možda vas zanima i ovo