Srijeda, 29 studenoga, 2023

BH Telecom stavio na prodaju 28 vozila, početne cijene i od 800 KM

Prijave za učestvovanje na Direktnoj prodaji za kupovinu rashodovanih vozila i opreme se trebaju predati na Protokol BH Telecoma, Franca Lehara 7, 71000 Sarajevo, ili dostaviti preporučenom poštom u zatvorenoj koverti.

Preporučeno

BH Telecom je na svojoj zvaničnoj stranici objavio javni oglas za prodaju rashodovanih sredstava. Pod rashodovana sredstva misle na 28 vozila koja su podijeljena u lotove.

Cijene se kreću od 800 do 9.000 KM, a među ponudom su se našli Ford Connect, Ford Transit i VW Caddy. Na prodaju su i putnička motorna vozila i to: Škoda Fabia, VW Polo, Lada Niva, Seat Ibiza, Ford Connect SWB, VW Caddy kombi i Dacia Daster.

Upravo se čita:  Samoprozvani psiholog Edin Tule objavio novi video: "Enisa je sa mnom, izvukao sam je"

Prijave za učestvovanje na Direktnoj prodaji za kupovinu rashodovanih vozila i opreme se trebaju predati na Protokol BH Telecoma, Franca Lehara 7, 71000 Sarajevo, ili dostaviti preporučenom poštom u zatvorenoj koverti. Rok za dostavu je najkasnije do ponedjeljka 20.11.2023. godine do 10:00 sati.

Neka vozila nisu ispravna, a detalje možete pronaći OVDJE.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Evropska komisija objavila kartu na kojoj se BiH “crveni”: “Ovo je oštro upozorenje”

Evropska komisija na društvenim je mrežama objavila kartu kojom želi upozoriti na klimatske promjene, a na njoj se posebno...

Možda vas zanima i ovo