Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Bingo poslao važno obavještenje kupcima

Preporučeno

Vodeći bh. trgovački lanac Bingo oglasio se na svom Facebook profilu.

Iz ove kompanije su poslali poruke upozorenja svojim kupcima nakon što je neko ponovo pokrenuo lažnu nagradnu igru predstavljajući se kao Bingo.

– Dragi kupci, pokrenuta je lažna nagradna igra u ime kompanije Bingo. Naša kompanija nema ovakvu nagradnu igru, te naglašavamo da je naša jedina Facebook stranica https://www.facebook.com/bingotuzla/ gdje objavljujemo sve informacije vezane za nagradne igre, natječaje i darivanja koje organizujemo.

Upravo se čita:  Vlasnik kompanije Bingo posudio novac Fočaku: Da me zovne u pola noći i kaže “Goci, treba mi bubreg, ja bih mu dao zbog njegove čovječnosti"

Ne tražimo nikakve fotografije niti podatke od dobitnika mimo pravilnika koje objavljujemo na www.bingobih.ba. Ograđujemo se od bilo kakve odgovornosti vezane za prethodno pomenutu lažnu nagradnu igru. Vaš Bingo!”, navodi se u saopštenju.

Izdvajamo

Izdvajamo

Komplikacije nakon poroda: 29-godišnja porodilja preminula u vozilu hitne pomoći tokom transporta iz Gračanice u UKC Tuzla

Policijska stanica Lukavac, jučer oko 21.15 sati, obaviještena iz Službe hitne medicinske pomoći (SHMP) Doma zdravlja Lukavac, da je...

Još vijesti za vas