Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Bivši učesnici rijalitija “Veliki brat” i “Zadruga” promijenili spol: Blizanci Mika i Giba sada su Ivana i Ana i u sretnim su brakovima

Autor:N1

Preporučeno

Blizance Miku i Gibu Vasić publika je imala prilike da upozna kroz rijalitije “Veliki brat” i “Zadruga”. Najveću podršu na putu ka promjeni spola pružala im je njihova majka Rada.

Bivši rijaliti učesnici, blizanci Mika i Giba Vasić promijenili su spol i sada se zovu Ivana i Ana Nikolić.

Kćerke Rade Vasić pronašle su partnere svog života. Ivana je stala pred matičara sa svojim izabranikom iz Njemačke prošle godine, a sada je to uradila i Ana sa muškarcem iz Srbije.

“To su moja djeca, ja prvo gledam da su one srećne, da su mi žive i zdrave, a ko se smije nek se njima vrati. Ničije dijete ne diram, ničije dijete ne ogovaram, ja sam majka i mene to boli. To što su one promijenile pol, to je sve normalno sada, njih dvije će nekada i o tome javno pričati. One žive u Njemačkoj, sa njima se čujem dva-tri puta dnevno. Njih dvije se ne plaše nikoga, nisu one prve koje su promijenile pol, to je jača sila, one trebaju da se pojave u javnosti. Zahvaljujući doktorima one su danas prave ljepotice i liče na majku”, rekla je ranije majka Rada za Blic.

Upravo se čita:  Zanosno tijelo u kupaćem kostimu: Amra Džeko je podjelila fotografije sa odmora

Podsjetimo, blizance Miku i Gibu Vasić publika je imala prilike da upozna kroz rijalitije “Veliki brat” i “Zadruga”. Najveću podršu na putu ka promjeni spola pružala im je njihova majka Rada.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas