Srijeda, 24 travnja, 2024

Bizarno: Majka unajmila striptizete za rođendan sinu (16)

Preporučeno

Proslava rođendana bila je još u decembru, a dvije egzotične plesačice svlačile su se pred djecom među kojom su neka bila stara samo 14 godina.

majka77Majka Judy H. Viger (33) iz SAD-a koja je unajmila striptizete za proslavu sinovog 16. rođendana uhićena je u ponedjeljak, piše Daily Mail. Prijeti joj kazna zatvora do jedne godine zbog ugrožavanja mentalnog, fizičkog i moralnog stanja djeteta mlađeg od 17 godina.

Upravo se čita:  U Njemačkoj uhapšena braća iz Bosne i Hercegovine

Proslava rođendana bila je još u decembru, a dvije egzotične plesačice svlačile su se pred djecom među kojom su neka bila stara samo 14 godina. Striptizete su nekim tinejdžerima čak plesale u krilu. Gosti su fotografirali zabavu, a fotografije su ubrzo osvanule na društvenim mrežama.

Policija je pokrenula istragu i ispitala 80 ljudi. Policiju su zvali i zabrinuti roditelji nakon što su im djeca ispričala što se događalo na zabavi. Judy H. Viger se pred sucem treba pojaviti 7. marta.

Upravo se čita:  U Švicarskoj uhapšena tri pjevača koji su došli kao turisti a nastupali bez radne vize!

(24sata.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sretan kraj potrage: Pronađena Tijana koja je nestala u martu

Tijana Simić koja je 13. marta nestala na Karaburmi pronađena je, što je potvrdila njena sestra na društvenim mrežama....

Još vijesti za vas