Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Bizarno: Majka unajmila striptizete za rođendan sinu (16)

Nemojte propustiti

Proslava rođendana bila je još u decembru, a dvije egzotične plesačice svlačile su se pred djecom među kojom su neka bila stara samo 14 godina.

majka77Majka Judy H. Viger (33) iz SAD-a koja je unajmila striptizete za proslavu sinovog 16. rođendana uhićena je u ponedjeljak, piše Daily Mail. Prijeti joj kazna zatvora do jedne godine zbog ugrožavanja mentalnog, fizičkog i moralnog stanja djeteta mlađeg od 17 godina.

Upravo se čita:  Slučaj u Austriji: Bosanac pokušao izbjeći kaznu tvrdeći da je žrtva krupnija od njega

Proslava rođendana bila je još u decembru, a dvije egzotične plesačice svlačile su se pred djecom među kojom su neka bila stara samo 14 godina. Striptizete su nekim tinejdžerima čak plesale u krilu. Gosti su fotografirali zabavu, a fotografije su ubrzo osvanule na društvenim mrežama.

Policija je pokrenula istragu i ispitala 80 ljudi. Policiju su zvali i zabrinuti roditelji nakon što su im djeca ispričala što se događalo na zabavi. Judy H. Viger se pred sucem treba pojaviti 7. marta.

Upravo se čita:  Stiže El Nino: Mnogim zemljama prijeti suša. Evo što čeka Europu

(24sata.hr)

Pročitajte još

Izdvajamo

Kanton u FBiH utvrdio deficitarna zanimanja: Ako mladi upišu ove zanate dobiće po 1.000 KM

Stipendiranje učenika koji upišu neko od deficitarnih zanimanja postala je ustaljena praksa u Tuzlanskom kantonu. Nekoliko zanata u Tuzlanskom kantonu...

Možda vas zanima i ovo