Srijeda, 21 veljače, 2024

Blagajnica pljačkala trgovinu u dogovoru s majkom, sestrom i bratom: Na kraju se slomila i sve priznala

Autor:Agencije

Preporučeno

Žensku osobu, zajedno s blagajnicom, zaštitarska služba odvela je u detektivsku sobu gdje su dvojac ispitivali jesu li u srodstvu, što su one negirale.

Blagajnica jednog od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj sustavno je, zajedno s obitelji, pljačkala trgovinu u Zaboku.

Neobična priča dolazi iz jednog od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Naime, blagajnica poslovnice u Zaboku na domišljat način pljačkala je trgovački lanac zajedno sa svojom obitelji.

Zaštitari su primijetili kako mlada radnica ne naplaćuje sve artikle svim kupcima, stoga su je pojačano nadzirali.

Prošlog tjedna u večernjim satima zaustavili su jednu žensku osobu koja je kao kupac plaćala stvari upravo kod blagajnice na koju je posumnjala zaštitarska služba. Kako doznaje Zagorje.com blagajnica je ženskoj osobi naplatila račun u vrijednosti nekoliko eura, dok je ona u svojim kolicima prevozila robu vrijednu gotovo 200 eura.

Upravo se čita:  Dedo pucao u lopove koji su tukli njega i suprugu: Jedan podlegao, a drugi teško ranjen

Žensku osobu, zajedno s blagajnicom, zaštitarska služba odvela je u detektivsku sobu gdje su dvojac ispitivali jesu li u srodstvu, što su one negirale.

Potom je pozvana policija, a kada su službenici stigli u trgovinu blagajnica se slomila i priznala kako je ženska osoba, kojoj je robu naplatila nekoliko eura, njezina majka. Istragom je ustanovljeno da su kod blagajnice robu na isti način “kupovali” njezini brat i sestra.

Upravo se čita:  Šok u autobusu: Žena krenula kod svoga sina u Štutgart. Napravili pauzu i samo se srušila, na mjestu mrtva

“Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako hrvatska državljanka u nekoliko navrata tijekom 2024. godine nije naplaćivala kupcima sve artikle te je počinila trgovini materijalnu štetu od više stotina eura. Protiv hrvatske državljanke podnosi se posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pronevjere iz čl. 233. st. 1. Kaznenog zakona.”, stoji u objavi PU Krapinsko-zagorske.

Upravo se čita:  Drama na nebu iznad Beograda: Avion koji leti za „Air Srbiju“ sletio s rupom i oštećenjima krila

Kako doznaje Zagorje.com, blagajnica više ne radi u trgovačkom centru, no ne zna se je li dobila ili dala otkaz.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Policiji predao arsenal oružja: Donio puške, bombe, mine, kapsile i 1.734 metka

Građanin je jučer policiji u Glini dobrovoljno predao veliku količinu oružja i municije, objavila je PU sisačko-moslavačka, piše Index.hr. Policiji...

Još vijesti za vas