Subota, 2 ožujka, 2024

Blizanke u Hrvatskoj rođene u različitim godinama

Preporučeno

Takvu situaciju pročelnik još nije doživio u svojoj praksi i kaže da će se teško ponoviti taj slučaj.

Splitske blizanke rođene su u splitskom rodilištu u različitim godinama, starija je na svijet došla u posljednjoj minuti prošle, a u prvoj minuti Nove godine njezina mlađa sestra koja je po riječima liječnika prva beba rođena 2024. u Hrvatskoj.

Pročelnik Zavoda za perinatologiju KBC-a Split Damir Roje izjavio je da se radi o neobičnoj situaciji u kojoj će blizanke svoje rođendane slaviti u različite dane, mjesece ali i godine. Takvu situaciju pročelnik Roje još nije doživio u svojoj praksi i kaže da će se teško ponoviti taj slučaj.

Upravo se čita:  Ona je najmlađi doktor pravnih nauka, Mis turizma Evrope, odbojkaški sudija, poliglota... Upoznajte Saru Mitić, djevojku za primjer!

Roje je dodao da je u prošloj godini u splitskom rodilištu rođeno više od četiri tisuće djece te da su ustanova s najviše rođene djece. Posljednjih petnaestak godina, dodao je imaju kontinuitet od oko 4000 tisuće novorođene djece godišnje, javlja Hina.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Članovi Predsjedništva sa Angelinom Eichhorst: Bosna i Hercegovina ima još dosta posla

Članovi Predsjedništva BiH, koji danas borave na Diplomatskom forumu u Antaliji, sastali su se sa izvršnom direktoricom za Evropu...

Još vijesti za vas