Srijeda, 17 srpnja, 2024

BMW sletio sa trećeg sprata tržnog centra: Unutra bili trudna ljubavnica i sin

Preporučeno

Moskva, Rusija – Rafael je automobil kojim je sletio sa trećeg sprata kupio prije samo dva mjeseca, što ukazuje na to da je vozilo bilo ispravno.

U stravičnoj nesreći koja se dogodila jučer, Rafael je automobilom sletio sa trećeg sprata tržnog centra. U trenutku nesreće, sa njim u vozilu su bili trudna Ekatarina Kornilova (37) i njen desetogodišnji sin. Svi su na mjestu poginuli.

Ruski mediji su inicijalno prenijeli informaciju da su Ekatarina i Rafael muž i žena, ali ubrzo se saznalo da su zapravo bili ljubavnici. Rafael je čak poznavao Ekatarininog muža, a prema informacijama ruskih medija, Ekatarina je vjerovatno bila trudna sa Rafaelom.

Ekatarinin brak sa mužem Aleksejem izgledao je više nego funkcionalan, a mnogi su ih smatrali sretnim bračnim parom. Zajedno su pokrenuli uspješan biznis. Međutim, kako se situacija razvijala, otkriveni su novi, šokantni detalji.

Dva dana prije nesreće, Ekatarina je imala težak razgovor sa mužem Aleksejem i Rafaelom. Aleksej je tada saznao za aferu između njegove žene i Rafaela, kao i da dijete koje Ekatarina nosi nije njegovo. Nakon ovog razgovora, Aleksej je otišao, ne spominjući mogućnost razvoda i ne pokazavši ljutnju.

S druge strane, Rafael je poznat kao “veoma ljut i emotivan momak” sa ranijim problemima sa drogom. Prema riječima Alekseja, Rafael je nesreću izazvao namjerno s ciljem da ubije Ekatarinu i njeno dijete.

Istražitelji trenutno istražuju mogućnost da je Rafael namjerno sletio automobilom. Prema najnovijim informacijama, Rafael je automobil kojim je sletio sa trećeg sprata kupio prije samo dva mjeseca, što ukazuje na to da je vozilo bilo ispravno. Iako postoji teorija da je možda pomiješao pedale, to je malo vjerovatno jer je bio iskusan vozač, prenosi “Telegraf”.

Ovaj tragični događaj potresao je cijelu zajednicu, ostavljajući iza sebe pitanja i tugu zbog izgubljenih života.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nakon odluke Suda BiH: Ramo Isak otkrio hoće li obrisati spot sa društvenih mreža

Sud Bosne i Hercegovine odbio je žalbu stranke Snaga naroda, koju predvodi federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak. Time je...

Još vijesti za vas