Nedjelja, 21 travnja, 2024

BN: Dodikov savjetnik potegao pištolj na Momčila Mandića

Autor:BN

Preporučeno

Portparolka Policijske uprave Trebinje Jovana Cvijetić kazala je da u vezi sa ovim događajem ne mogu dati nikakve podatke, dok policijski službenici ne utvrde detalje i okolnosti

Branislav Okuka, savjetnik predsjednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, danas je u Trebinju potegao pištolj na Momčila Mandića, objavila je bijeljinska BN televizija.

Naveli su da je Okuka potegao pištolj na Mandića kod hotela „Central park“ u centru Trebinja, poslije čega je intervenisala policija i privela Okuka u stanicu.

Portparolka Policijske uprave Trebinje Jovana Cvijetić kazala je da u vezi sa ovim događajem ne mogu dati nikakve podatke, dok policijski službenici ne utvrde detalje i okolnosti.

Upravo se čita:  Escobar sa Fortom: Problem BiH nije etnički, nego se ogleda u sistemskoj korupciji

BN TV je objavila da je Okuka ranije više od deceniju bio zaposlen u firmi Momčila Mandića, gdje je navodno dobio otkaz zbog „krađe goriva“.

Okuka je tokom rata bio pripadnik policije Republike Srpske, a njegovo ime povezuje i sa Udruženjem „Čast otadžbine“, a, kako se navodi, bio je povezan i sa organizacijom „Srpska čast“.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

SDS otpustio 37 radnika, na izbore bi mogao pod imenom SDS Volja naroda

Srpska demokratska stranka održava sjednicu Glavnog odbora u Doboju, nakon koje će biti i zvanično poznato na koji način,...

Još vijesti za vas