Srijeda, 28 veljače, 2024

Bosanka napravila dramu na letu iz Memmingena za Tuzlu: Neću da dodatno platim za kofere

Preporučeno

Ova neprijatna situacija dovela je do glasne rasprave sa osobljem aerodroma, nakon čega je putnica skinuta sa leta. Ona je zatim počela da viče jer je bila na ivici nervnog sloma zbog čega je na kraju pozvana i hitna služba.

Na aerodromu u Memingenu juče je došlo do incidenta kada je državljanka Bosne i Hercegovine (59), koja je putovala za Tuzlu, odbila da plati dodatno za prtljag, nakon čega je došlo do rasprave sa aerodromskim osobljem pa su morale reagovati i hitne službe.

Okidač incidenta bio je ručni prtljag putnice koji je bio te veličine da je morala dodatno da ga plati. Sve se dešavalo na samom gejtu, neposredno pred polijetanje.

Upravo se čita:  Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

Kako prenose njemački mediji, ova neprijatna situacija dovela je do glasne rasprave sa osobljem aerodroma, nakon čega je putnica skinuta sa leta. Ona je zatim počela da viče jer je bila na ivici nervnog sloma zbog čega je na kraju pozvana i hitna služba.

Mediji prenose da je žena putovala na sahranu u BiH, što je dodatno otežavalo cijelu situaciju. Na kraju, kada ju je osoblje za hitne slučajeve stabilizovalo i kada se smirila, ona je odlučila da put BiH krene autobusom.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Nakon što je napustila OBN televiziju: Evo u koju TV kuću je prešla Maja Munda

Jedna od omiljenih TV voditeljica u BiH Maja Munda iznenadila je javnost s viješću kada je nakon 17 godina...

Još vijesti za vas