Četvrtak, 29 veljače, 2024

Bosanskog Hulka konačno krenulo u životu: Zarađujem više od doktora i profesora

Preporučeno

Ovaj bračni par do jučer nije imao ni kuće, a danas kupuju drugima šporete, veš mašine, kreče kuće, čiste…

Hamdija Ramulj zvani bosanski Hulk izrekao jjednu rečenicu koju su prenijeli gotovo svi mediji, a širila se i na društvenim mrežama: “Šta god da sam probao – propao sam.”

Nakon te izjave, odnosno videa, Hamdiju je konačno krenulo. Za kratko vrijeme pokrenuo je svoj kanal na YouTubeu snimajući pripremu hrane u šumi. Kako kaže, zarađuje više od doktora i profesora, a veliki dio svoje zarade daruje u humanitarne svrhe.

Upravo se čita:  Sarajlija o životu u Dubaiju: "Kada padne pljusak, poplavi kao naš podvožnjak u Buća Potoku. Sobu dijeliš sa još tri osobe, a krevet plaćaš oko 750 KM"

I njegova supruga Izudina pokrenula je svoj kanal koji se zove Izudina šumska kuharica. Zarada od kanala ide u humanitarne svrhe.Ovaj bračni par do jučer nije imao ni kuće, a danas kupuju drugima šporete, veš mašine, kreče kuće, čiste…

Više pogledajte u videoreportaži Srećka Stipovića.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas