Utorak, 16 srpnja, 2024

Boston: Ubijen jedan od osumnjičenih za bombaški napad

Preporučeno

Jedan od dvojice osumnjičenih za bombaški napad tokom maratona u Bostonu, preminuo je nakon ranjavanja prilikom sukoba sa pripadnicima specijalne policije tokom pokušaja hapšenja

osumnjiceni-boston

Jedan od dvojice osumnjičenih za bombaški napad tokom maratona u Bostonu, preminuo je nakon ranjavanja prilikom sukoba sa pripadnicima specijalne policije tokom pokušaja hapšenja, javio je dopisnik agencije Anadolija.

Upravo se čita:  Dva nova "presretača" u Sarajevu, prekršaji se neće moći brisati

Kako piše bostonski Globe, jedan od osumnjičenih opirao se hapšenju u Watertownu, nedaleko od Bostona. Prilikom sukoba sa policijom osumnjičeni za bombaški napad teže je ranjen, a život je izgubio u bolnici u koju je prebačen nakon ranjavanja.

U ulici Laurel, pripadnici policije sukobili su se sa dvije naoružane osobe. Prema prvim informacijama sa terena, ubijeni muškarac jedan je od dvojice ossumnjičenih za napad tokom maratona u Bostonu. Policija traga za drugim učesnikom pucnjave.

Upravo se čita:  Zeposleni u FBiH bi ponovo mogli dobiti pomoć do 2.500 KM, evo detalja

Nekoliko sati uoči ovog događaja, jedan naoružani napadač ubio je policajca u kampusu Tehnološkog instituta u Bostonu.

(Anadolija)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Komarnici kao unosan biznis u BiH: Majstori zarađuju i do 1000 KM sedmično

Posljednjih godina, biznis s komarnicima za prozore i vrata postao je izuzetno unosan širom Bosne i Hercegovine. Samostalni majstori u...

Još vijesti za vas