Nedjelja, 11 lipnja, 2023

Bračni par poginuo u stravičnoj nesreći, iza njih ostalo troje maloljetne djece

Autor:24sata.hr

Nemojte propustiti

Žena je odmah preminula na licu mjesta, a nešto kasnije i muškarac

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u nedjelju u mjestu Novi Mihaljevci kod Požege u kojoj je život izgubilo dvoje ljudi.

Nesreća se dogodila na cesti Velika – Požega, koja je inače jako prometna. Na mjesto nesreće odmah su izašli mještani okolnih kuća s namjerom da pomognu unesrećenima. U nesreći je učestvovao automobil Golf i motocikl.

– Motocikl je vozio muškarac, a iza njega je sjedila žena. U automobilu je bio jedan muškaraca naš sumještanin. Kada smo prišli, ugledali smo strašan prozor, tijela su doslovno bila pod prednjim dijelom automobila. Žena je odmah preminula, a nešto kasnije i muškarac – rekao je Petar Jurić, vlasnik kuće koja se nalazi u blizini nesreće. Na mjesto nesreće izašli su Hitna pomoć i policija, piše 24sata.hr.

Upravo se čita:  Vesna Pusić o skandaloznom snimku osuđenog ratnog zločinca Darija Kordića: 'Zar nemate srama?'

– Vozač automobila bio je u šoku, rekli smo mu da ide s Hitnom u bolnicu, no, on je to odbijao, pa smo zamolili policajca da urigira, kako bi ga odovezli. Na kraju je ipak pristao – rekao je Jurić i dodao da u njegovom susjedstvu nema niti jedne ograde koja nije oštećena u prometnim nesrećama.

Upravo se čita:  Dobio kaznu od 12.000 eura u Hrvatskoj zbog "domišljatosti": Carina objavila detalje

– Niko ovdje ne smanjuje brzinu uprkos tome što su uzastopni zavoji. Ne znam do kada će biti ovako – kažu mještani koji su promatrali policijski uviđaj.

Bračni par je iz Jakšića i iza njih je ostalo troje maloljetne djece.

– Vozaču motocikla je to drugi brak i ima jedno dijete iz prvog braka, a suvozačici je prvi brak. Oni imaju zajedničke dvoje djece. To je tragedija i velika žalost – rekao je jedan stanovnik Novih Mihaljevaca. Mjesto nesreće izgleda strašno, na sve strane su rasuti dijelovi motocikla, tragovi upućuju na smjerove kretanja, no, kako je tačno došlo do nesreće, mada neki koji su vidjeli nesreću kažu da je došlo do proklizavanja motocikla na cesti, to su samo pretpostavke, jer uviđaj će dati odgovor što se dogodilo.

Upravo se čita:  Zastršujuća ispovijest djevojke koja je pobjegla ubici iz Mladenovca: 'Okrenuo se prema meni i krenuo da nišani'

– Ne možemo govoriti o uzrocima nesreće dok se u cijelosti ne obavi očevid, kojemu je nazočna i općinska državna odvjetnica Ankica Njegovan Bišof – rekao je Siniša Jelić, djelatnik za odnose s javnošću PU Požeško slavonske.

Pročitajte još

Izdvajamo

U dijelovima BiH kritično: Voda prodrla u stambene objekte, bujica nosi automobil

Kiša i dalje pada tako da je pred stanovnicima besana noć. Kako javljaju mještani u Sapni u dijelu ove općine...

Možda vas zanima i ovo