Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Brat glavnog tužioca Tužilaštva BiH Milanka Kajganića uhapšen zbog krađe automobila

Nemojte propustiti

Iz policije RS potvrđeno da je uhapšen Danko Kajganić, brat glavnog tužioca Tužilaštva BiH Milanka Kajganića

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka predali su policijskim službenicima Policijske uprave Odžak osobe A.G. i D.K, oba iz Banjaluke, zbog krađe automobila na području Orašja, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Agenciji Beta je iz policije RS potvrđeno da je uhapšen Danko Kajganić, brat glavnog tužioca Tužilaštva BiH Milanka Kajganića, a da je drugi uhapšeni Aljoša Galić.

Upravo se čita:  Član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović o izricanju presude Stanišiću i Simatoviću: Važan dan za Bosnu i Hercegovinu, regiju, Evropu i svijet

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška vršili su operativne provere u vezi sa dopisom Policijske uprave Odžak u vezi krivičnog djela ‘teška krađa’ izvršeno dana 13. aprila na području opštine Odžak, kada je ukradeno putničko vozilo marke ‘Jaguar‘”, navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Dodaje se da su A.G. i D.K. uhapšeni u srijedu, a da se intezivno traga za još jednom osobom. Iz PU Banjaluka navedeno je da su na području Laktaša pronađeni dijelovi ukradenog putničkog vozila.

Upravo se čita:  Građani BiH sve više kupuju odjeću iz druge ruke: Nosimo polovnu robu i iz Nigerije

Sve mjere i radnje preduzete su u saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje.

Pročitajte još

Izdvajamo

Podignuta optužnica protiv troje ljekara zbog smrti djevojčice Džene Gadžun

Suad Rožajac tereti se za teška krivična djela protiv zdravlja ljudi, u vezi sa krivičnim djelom nesavjesno liječenje. Nina...

Možda vas zanima i ovo