Subota, 13 srpnja, 2024

Brutalno pretukla nastavnicu biologije jer je njenom sinu zaključila dvojku: “Ne znaš ti ko sam ja”

Autor:Blic.rs

Preporučeno

- Nećeš nigde više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja. Pobiću ti porodicu, vikala je.

Nastavnicu biologije u Osnovnoj školi “Jovan Dučić” u Novom Beogradu napala je jučer i teško povrijedila majka učenika ove škole.

– Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocjena iz prvog polugodišta, priča učiteljica u OŠ “Jovan Dučić” koja je u pratnji povrijeđene kolegice otišla u bolnicu.

Kaže da je nastavnica biologije da bi riješila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umjesto rješenja, došlo je do užasnog nasilja.

Upravo se čita:  Vlasnik izgorjele jahte iz BiH “kao da je u zemlju propao”, prijeti mu veliki trošak

– Govorila joj je užasne stvari “Ne znaš ti kučko ko sam ja, je*aću ti mater‘, kaže nastavnica za Blic.rs.

Onda je zaprijetila da će da ide kod direktorice što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

Upravo se čita:  Vulin u novom izdanju: Vučić je zapravo anđeo mira, a Wesley Clark je glavni krivac za sve

– Nećeš nigde više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja. Pobiću ti porodicu, vikala je.

Pošto je bio odmor, pozive u pomoć napadnute nastavnice niko nije čuo, pa je majka nastavila da se iživljava i govori: ”Niko te ne čuje, ubiću te”.

Tek tada je nastavnica uspjela da se otrgne, jurila je do policajca, ali on nije bio tu. Zaposleni su zatim pozvali policiju koja je došla i uzela izjavu,

Upravo se čita:  Slučajno ili ne? Neobična situacija na javnom servisu Srbije: "Danas je obilježena godišnjica genocida u Srebrenici"

Majka koja je napala učiteljicu pred policijom je priznala da je završila kurs borilačkih vještina.

Do napada je došlo u popodnevnim satima, a učiteljica je kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu.

Odlukom kolektiva O.Š. “Jovan Dučić” danas neće biti nastave u toj školi. Nastavnica je zadobila više povreda, a između ostalog i kontuziju grudnog koša.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas