Srijeda, 17 travnja, 2024

Cure prve informacije s vještačenja mobitela: Na dan nestanka obrisano je mnogo poruka i poziva!

Preporučeno

Prema informacijama srbijanskih medija, policija s njom provjerava svaku informaciju koja u istrazi nestanka njezine kćeri stigne do policije.

Prema neslužbenim saznanjima istrage, vještačenje mobitela Ivane Ilić pokazalo je da su mnoge poruke i podaci o pozivima izbrisani, javlja Informer.

– Dan uoči nestanka i na dan nestanka Danke Ilić mnoge poruke i pozivi su izbrisani s telefona. Utvrdili su to inspektori za visokotehnološki kriminal. Poruke i pozivi mogu se izbrisati s telefona, ali ostaju u bazi podataka – rekao je izvor.

Upravo se čita:  Za sobom ostavio suprugu i troje djece, imao je samo 44 godine: Tužan kraj potrage za podoficirom Vojske Srbije

Kako se doznaje, prije nestanka Danke Ilić majka je tri puta slikala dijete iz različitih kuteva.

Podsjetimo, majka Danke Ilić, Ivana, danas je ponovo, po četvrti put, u policijskoj stanici u Boru gdje se ispituje o okolnostima nestanka njene kćeri.

Prema informacijama srbijanskih medija, policija s njom provjerava svaku informaciju koja u istrazi nestanka njezine kćeri stigne do policije.

Upravo se čita:  Nastavlja se potraga za tijelom malene Danke Ilić: Policija na novoj lokaciji

Kako se neslužbeno doznaje, policija je u posljednja četiri dana putem sustava “Nađi me” dobila dosta informacija, a svaka informacija mora se provjeriti kako bi se Danka Ilić pronašla.

Dvije specijalističke ekipe za spašavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije MUP-a, stigle su sinoć u Banjsko polje i rano jutros započele detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje se nalazi Danka je nestala.

Upravo se čita:  Drastična promjena vremena: U Zagrebu za 24 sata temperatura pala za 20 stepeni, u Zagorju snijeg

Kako javljaju reporteri “Blica”, ispred kuće u kojoj je djevojka jutros nestala bila su parkirana dva kamiona, a pored nje su prošla dva policijska automobila beogradskih tablica.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Na GP Brod spašena petogodišnja djevojčica, bila je žrtva međunarodne trgovine ljudima

Tužilac iz Odsjeka za krijumčarenje ljudi i trgovinu ljudima Tužilaštva BiH koordinirao je aktivnosti u saradnji sa Službom za...

Još vijesti za vas