Srijeda, 24 travnja, 2024

Cvijanović napravila “scenu” u Antaliji: “Nemojte sa mnom raspravljati”

Autor:Agencije

Preporučeno

“Sve uredu, samo kažem da nije fer. Nemojte sa mnom raspravljati. Ja samo uvažavam poziciju gospodina Bećirovića. Osim ako niste naumili da njegova bude zadnja ovdje”, rekla je Cvijanović.

U toku obraćanja na Diplomatskom forumu u Antaliji, došlo je do manje rasprave između voditeljice programa Nafise Latić i članice Predsjedništva BiH Željke Cvijanović. Naime, nakon što je pitala Komšića da komentariše uplitanje Rusije u pitanja Zapadnog Balkana i NATO put BiH, isto pitanje je postavila i Željki Cvijanović.

Ipak, članici Predsjedništva BiH nije se svidjelo to što je ona prozvana nakon Komšića, a ne Denis Bećirović.

Upravo se čita:  Novi javni poziv za prevazilaženje energetske krize za građane BiH: Evo ko sve ima pravo na pomoć EU

“Ja ne mislim da je uredu da ste mene prozvali a ne gospodina Bećirovića, jer po našem redoslijedu u Predsjedništvu idemo ovako kako sjedimo”,

Latić je potom kazala da je htjela da čuje njeno mišljenje, ali Cvijanović je uzvratila:

“Sve uredu, samo kažem da nije fer. Nemojte sa mnom raspravljati. Ja samo uvažavam poziciju gospodina Bećirovića. Osim ako niste naumili da njegova bude zadnja ovdje”, rekla je Cvijanović.

Upravo se čita:  Schmidt o eventualnim izmjenama Izbornog zakona: Vlast treba preuzeti odgovornost

Nakon što je Latić kazala da joj to nije namjera, Cvijanović je kazala:

“Dozvolite, ja sam član Predsjedništva nemojte mi upadati u riječ. Ako postavljate pitanje, ja želim biti pristojna da odgovorim”, rekla je ona.

Nakon što je Cvijanović završila izlaganje, Latić je kazala:

“Nemamo više vremena, ipak ste vi zatvorili ovaj panel. Nije mi bila namjera nego sam pratila kolege i signal koliko vremena imamo”, navela je Latić.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Predsjedništvo BiH bez konsenzusa o prijemu Kosova u Vijeće Evrope

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine nije danas postiglo konsenzus o stavu u vezi s apliciranjem Kosova za članstvo u Vijeće...

Još vijesti za vas