Nedjelja, 1 listopada, 2023

Dalila se obogatila na TikToku: Na lajvu je 20 sati, priča se da je zato dala otkaz na televiziji

Autor:Source.ba

Preporučeno

Rijaliti zvijezda, koja je tokom višegodišnjeg učešća u rijalitijima stekla na hiljade fanova, drži lajv ponekad i do 20 sati, kako bi imala visoki skor na mreži.

Dalila Dragojević, pobjednica rijalitija “Parovi” i drugoplasirana učesnica “Zadruge”, više nije zaposlena na televiziji.

O ovoj velikoj promjeni obavijestila je svoje fanove putem Instagrama:

– Obavještavam sve ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole, da od danas nisam zaposlena na televiziji. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezanog za TikTok, kao što se već piše. Druge stvari su u pitanju, ali ako ćemo se voditi storijima, onda neka bude da je zbog toga. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas – napisala je Dragojević, prenosi Avaz.

Upravo se čita:  Danas se udaje Mahira Ahmiš, čija je žrtva dirnula region

Poznato je da Dalila već duže vrijeme svakodnevno vodi lajvove na popularnoj društvenoj mreži TikTok, od čega dobro zarađuje. Nagađalo se da mjesečno zaradi desetine hiljada eura, a na sedmičnom nivou izađe sa preko 10.000 eura.

Rijaliti zvijezda, koja je tokom višegodišnjeg učešća u rijalitijima stekla na hiljade fanova, drži lajv ponekad i do 20 sati, kako bi imala visoki skor na mreži.

Upravo se čita:  Influenserka Ilda Humić na sedmici mode u Milanu

Zbog toga pričaju da zarađuje više nego brojne poznate ličnosti u Srbiji.

Bivša zadrugarka je navodno “poludjela” kada se ta informacija pojavila u javnosti i žestoko napala poznatog tiktokera, koji na svom profilu redovno predstavlja regionalne rekordere u zaradi, ali i objašnjava na koji način se stiče novac na pomenutoj platformi.

On je tako u jednom od svojih lajvova istakao da se Dalila na kraju jedne sedmice popela na treće mjesto po zaradi od 10.000 eura.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

I Ramo Isak poslao poruku Dodiku: Iskoristi dane na slobodi, uživaj u bh. ljepotama

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak reagovao je na izjavu predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika o tome da...

Možda vas zanima i ovo