Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Danas u BiH vrijeme sunčano uz umjerenu oblačnost

Preporučeno

U Bosni i Hercegovini danas će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 24 stepena.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

U Sarajevu će biti pretežno sunčano, poslijepodne uz umjerenu naoblaku. Najviša dnevna temperatura zraka oko 18 stepeni.

Jutros je u Bosni i Hercegovini sunčano.

Temperature zraka izmjerene u 8.00 sati imale su sljedeće vrijednosti: Bjelašnica -2 stepena, Sokolac 2, Kupres 3, Bugojno, Drvar, Goražde i Jajce 4, Bihać, Livno, Sanski Most i Srebrenica 5, Banja Luka, Prijedor, Sarajevo, Tuzla i Zenica 6, Bijeljina i Doboj 7, Zvornik 8, Stolac 10, Čapljina 11,Gradačac, Neum i Trebinje 13 i Mostar 14 stepeni.

Upravo se čita:  Zašto je majka ostavila djecu od dvije i četiri godine samu u kući? "Riječ je o samohranoj majci koja je morala raditi"

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 951 hPa i za 12 hPa je veći od normalnog i raste, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas