Srijeda, 24 srpnja, 2024

Deset dana od udesa kod Martinbroda tijelo Dragana Dukića (23) još nije nađeno

Preporučeno

Tijelo 23-godišnjeg Dragana Dukića, koji je nastradao u nedjelju, 7. aprila, kada je golf u kojem su bili Stevo Dukić i Miodrag Karanović, svi iz sela Očijevo, sletio u Unac kod Martinbroda, općina Bihać, još nije pronađeno.

Foto: RTV USK-a | Vozilo izvučeno dan nakon nesreće
Foto: RTV USK-a | Vozilo izvučeno dan nakon nesreće

Oni su, podsjećamo, nakon proslave u kafiću u Martinbrodu, krenuli ka Bihaću, ali je vozilo, uslijed brzine, sletjelo u rijeku.
Dan poslije izvučeni su dva tijela i automobil, ali za trećim se još traga. Draganovi jakna i dokumenti nađeni su 3,5 kilometara nizvodno od mjesta nesreće, potvrđeno nam je iz policije, odakle ističu da se potraga nesmanjenim naporima nastavlja iz dana u dan.

Upravo se čita:  Djevojka (23) nožem napala momka (27): "Suprotstavila se nasilju koje je trpjela"

U međuvremenu, u selu Očijevo sahranjeni su Stevo Dukić i Miodrag Karanović.

– Mi radimo bez prestanka na ovome. Angažovali smo sve jedinice za podršku, detaljno smo, sa roniocima, pretražili 24 kilometra nizvodno rijekom. Naše nade su obnovljene činjenicom da je stiglo lijepo vrijeme, pa nivo Une i Unca iz sata u sat opada. Voda je sve bistrija i planiramo u potragu uključiti što veći broj stanovnika iz priobalnog područja, kazao nam je Marijan Šimić, komesar policije Unsko-sanskog kantona.

Upravo se čita:  Došao na odmor u BiH, lopovi mu provalili u kuću i odnijeli 1,6 miliona KM

(Oslobođenje)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijena lampe koju je postavila Karić na Baščaršiji iznosi 19.750 KM + PDV

Svijetleća instalacija, odnosno Sarajevski dijamant, koji je izazvao burne reakcije u javnosti, zapravo je novi brend domaće firme Metallon...

Još vijesti za vas